Adviseur Consumptief Krediet
Louwman Group
Vianen, NL
18 uur geleden

Jij gaat de beste adviseur te worden. Als jij de motivatie én het leervermogen hebt om de allerbeste te worden, dan gaan wij dat samen van jou maken! Dit is jouw stap op de arbeidsmarkt.

Reageer op deze super leuke positie als Adviseur Consumptief Krediet in regio Utrecht!

Wat ga je doen?

Je bent het eerstelijns aanspreekpunt voor de particuliere klant en dealers bij aanvragen voor private lease en consumentenfinanciering.

In andere woorden : jij heb de leiding in het klant-worden-proces voor particulieren die bij ons een auto willen leasen.

Je begeleidt de klant in het maken van de juiste keuze, en bij keuzestress verleen jij eerste hulp. Ook onderhoud je contact met de dealers en zorg je ervoor dat alle vragen netjes worden beantwoord.

Binnen zes maanden haal je via ons de benodigde papieren, de WFT’s. Dan wordt jouw takenpakket meteen uitgebreid en kan jij je kennis echt gaan gebruiken! Je gaat advies gesprekken voeren met de klant in verband met de financieringsaanvraag en verzamelt alle benodigde informatie voor de wettelijke toetsing.

Als adviseur voel jij de verantwoordelijkheid om de klant op de beste manier te helpen. Jouw klantgerichtheid, communicatie- en samenwerking skills komen dan echt van pas! Tijdens het werk ben je voornamelijk met klanten in gesprek.

We werken veel vanuit huis, wij zorgen dat je de juiste middelen krijgt om op een goede manier te kunnen werken.

Wie ben jij?

Je beschikt over inlevingsvermogen, oplossingsgerichtheid en je bent een kei in alles administratief keurig af te handelen.

Daarnaast beschikt je over :

 • een afgeronde mbo of hbo opleiding is een goede start;,
 • doorzettingsvermogen om in korte tijd veel systemen eigen te maken;
 • de wil om via ons, binnen zes maanden, je WFT Basis en Consumptief Krediet te behalen.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een salaris tussen € 2.400,- en € 3.150,- op basis van 40 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • een baan met verantwoordelijkheid in een informeel jong team met doorgroeimogelijkheden;
 • Laptop, telefoon en je home-office setupkit!
 • Een screening waaronder het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wil jij als Adviseur Consumptief Krediet meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

  Wie zijn wij?

  Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie : Passie om mensen te bewegen. Samen met 3.200 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen.

  Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

  Enthousiast geworden?

  Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Victor Van Der Cammen via 0625743569.

  Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https : / / www.louwmangroup.nl / werken-bij / voor de actuele vacatures.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier