Medewerker Cargo Office
Randstad
LUCHTHAVEN SCHIPHOL, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Onze opdrachtgever is, met een netwerk van circa 200 locaties in meer dan 20 landen, een van de wereldspelers op het gebied van de passage- en luchtvrachtafhandeling, grondafhandelingsdiensten en technical services.

Op Schiphol verzorgt het bedrijf de luchtvrachtafhandeling voor een groot aantal op passagiers of vracht georiënteerde vliegtuigmaatschappijen.

De medewerker Cargo Office wordt ingezet op het ontvangen van de chauffeurs, doet de eerste check van de vracht(documenten) en het signaleert afwijkingen c.

q. inconsistenties, de data-entry van de vrachtdocumenten in het systeem. De medewerker Cargo Office houdt zich tevens bezig met het samenvoegen van documenten tot vluchtsets, het aanmaken van uitslagbonnen en het archiveren van documenten.

Snelheid en juistheid van verwerken zijn hierbij van groot belang, omdat gegevens binnen de gestelde deadlines in de systemen opgenomen moeten zijn en controles alleen steekproefsgewijs plaatsvinden.

Zaken die de lopende voortgang verstoren (onbekende / afwijkende of niet eerder voorgekomen regelgeving, lastminute bijboekingen / wijzigingen, klachten / problemen e.

d.) en afwijkende / uitzonderlijke vrachten worden afgewikkeld door de shiftleader / supervisor.

Je hebt :

Minimaal MBO 2 werk- en denk nivo. Minimaal enkele maanden aantoonbare ervaring met het product luchtvracht of bent werkzaam geweest als medewerker Cargo Office.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent goed bekend met de luchtvrachtvoorschriften- en regels en informatiesystemen.

Kandidaten dienen aantoonbaar minimaal 5 jaar in Nederland woonachtig te zijn geweest i.v.m. een screening door de Koninklijke Marechaussee.

Reacties van kandidaten, die niet voldoen aan de gestelde eisen aan deze vacature en of geen aantoonbare werkervaring hebben op het gebied van douanedocumenten etc.

worden NIET in behandeling genomen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier