Dealer Pricing Specialist
AB Volvo
Beesd, NL
30 dagen geleden

Werkzaamheden

Als Dealer Pricing Specialist ben je mede verantwoordelijk voor het prijsbeleid en de marktbewerking van Volvo Trucks Nederland.

Met jouw commerciële drive maak jij inzichtelijk welke prijs op klantniveau gehanteerd kan worden. Je staat stevig in je schoenen, bent vasthoudend, punctueel en kunt anderen op prettige wijze overtuigen met jouw communicatieve skills.

Je hebt veel contact met onze dealers en de interne afdelingen Product en Dealer Sales Management. Je houdt van samenwerken en wilt graag de schakel zijn tussen de verschillende afdelingen.

Daarnaast maak jij de vertaalslag vanuit ons sales dashboard naar de praktijk en breng je trends en verschuivingen in kaart.

Jouw bevindingen deel je met de interne organisatie en onze dealers. Je rapporteert in deze rol aan de Manager Sales Strategy & Pricing.

Wij zoeken

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding, bijvoorbeeld richting IVA, commerciële economie of bedrijfskunde;
 • Affiniteit met logistiek of de automotive branche is een pre;Commercieel inzicht, zelfstandigheid, overtuigingskracht en besluitvaardigheid;
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier