Meewerkend teamleidinggevende Acute Opname Afdeling (28-36 uur)
Amphia Ziekenhuis
Breda, Netherlands
5 dagen geleden

JOUW uitdaging

Als meewerkend teamleidinggevende AOA kom je te werken binnen een dynamische omgeving waar je te maken krijgt met een hoge turnover van patiënten en een groot team aan zorgprofessionals. Wat ga je doen?

Samen met je collega leidinggevenden zorg je voor het efficiënt en effectief inzetten van de medewerkers en faciliteer je hun professionele ontwikkeling.

 • Denk : een stimulerend werk- en opleidingsklimaat;
 • Ben je daarnaast ook actief op de zorgvloer. Je werkt naast jouw leidinggevende rol namelijk ook mee als verpleegkundige AOA;
 • Houd je je bezig met kwaliteit en bedrijfsvoering, zorg jij dat afspraken nageleefd worden en stuur je, samen met de bedrijfsmanager, aan op het behalen van de afdelingsresultaten.

  JOUW werkomgeving

  De AOA is dé afdeling binnen Amphia waar patiënten met acute gezondheidsproblemen worden opgenomen. De diagnose wordt hier zo snel mogelijk gesteld en daar op acterende wordt de behandeling getart (verblijfsduur maximaal 48 uur).

  De veel verschillende soorten (acute) problemen maken het mogelijk dat voor jou geen dag hetzelfde is.

  Je komt te werken in een team van 45 gedreven verpleegkundigen. Een gemêleerd team dat gekenmerkt wordt door unieke karakters.

  De AOA verhuist eind dit jaar naar de Nieuwbouw van Amphia. Dit biedt een mooie uitdaging om samen met je collega’s in een moderne professionele omgeving een optimale patiëntenzorg verder vorm te geven en te optimaliseren.

  Amphia als JOUW werkgever

  Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Een werkomgeving waarin jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

  Wij bieden je een vast contract. Daarnaast gelden de arbeidsvoorwaarden conform cao-ziekenhuizen.

  Een salaris van maximaal € 3.917,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.

  8,3% vakantietoeslag én 8,3% eindejaarsuitkering.

  Amphia is een erkend opleidingsziekenhuis en samen met jou willen wij meedenken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Genoeg opties dus!

  Fiscaal voordeel op de aanschaf van bijv. een telefoon, iPad of fiets.

  En niet geheel onbelangrijk : een plek binnen een hecht, sociaal team dat iedere dag weer streeft naar het leveren van de beste zorg.

  Wat breng je mee?

  Inspiratie en enthousiasme. Die 2 eigenschappen vind jij namelijk ontzettend belangrijk als leidinggevende. Je bent makkelijk benaderbaar en zichtbaar voor de medewerkers.

  Je bent flexibel, zelfstandig en je kunt direct communiceren op verschillende niveaus. In het kader van de piekmomenten binnen onze afdeling, weet je dat dit belangrijk is.

  Verder beschik je over :

  Een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een managementopleiding danwel de bereidheid deze te gaan volgen.

  Aantoonbaar relevante werkervaring als leidinggevende én een opleiding verpleegkunde binnen het ziekenhuis aangevuld met de BIAZ-

  module of bereidheid deze te volgen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier