Ontwikkelingsconstructeur
continu
Heerlen, NL
3 dagen geleden

Ontwikkelingsconstructeur

In deze functie houd je je bezig met pre-engineering, het ontwerpen en uitdetailleren en het maken van verslagen en aanbevelingen.

Aangezien je in een klein en hecht team komt te werken zul je veel verantwoordelijkheden krijgen. Gedurende de verschillende projecten werk je onder supervisie van de lead engineer R&D.

Al snel zul je kleinere projecten zelfstandig gaan uitvoeren. Als persoon ben je te omschrijven als gedreven, representatief en communicatief vaardig.

Deze laatste eigenschappen heb je nodig aangezien je een aanspreekpunt bent voor de klant en deze ook af en toe zult bezoeken om de IST-

situatie juist in kaart te brengen. Gezien de projectorganisatie ben je van a tot z betrokken bij de verschillende projecten en zie je hetgeen jij bedacht hebt in de werkplaats werkelijkheid worden.

Wanneer je over de juiste capaciteiten, ambitie en drive beschikt kun je vanuit deze rol doorgroeien naar lead engineer R&D.

 • Afgeronde HTS of TU-opleiding richting bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of mechatronica
 • Ten minste één jaar werkervaring op een engineeringafdeling
 • Goede beheersing van 3D CAD-software (bijvoorbeeld NX of Solidworks)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever is een klein en innovatief bedrijf welke gespecialiseerd is in mechanical engineering en industriële automatisering.

  Zij werkt voor bedrijven in onder andere de foodsector en farmaceutische industrie. Projecten die worden aangenomen hebben meestal betrekking op het optimaliseren van bestaande processen of machines of de ontwikkeling van een compleet nieuwe machine.

  Aangezien zowel de foodsector als de farmaceutische industrie vaak lange machinelijnen kent kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er een module of installatie geoptimaliseerd of bijgeplaatst moet worden.

  Het bedrijf ziet haar innovatieve engineeringafdeling als USP van het bedrijf en zorgt dan ook voor een prettige werksfeer waar initiatieven worden beloond en ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

  Vanzelfsprekend worden ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ingezet om medewerkers zo lang mogelijk aan het bedrijf te binden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier