Stage: Assistent inkoper
Dura Vermeer
Cruquius
5 dagen geleden

Onze Stages zijn de leerzaamste manier om praktijkervaring op te doen, die aansluit op jouw opleiding. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en die tot de grote vernieuwers binnen de infratechniek wil behoren, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende infrastructurele projecten.

Assistent inkoper.

Tijdens deze stage word je de rechterhand van onze inkopers. Je wordt betrokken bij de diverse

inkoopvraagstukken die spelen ten behoeve van het kunnen realiseren van onze projecten.

Je gaat o.a. ervaren wat strategisch inkopen is en hoe zaken in inkoopcontracten worden vastgelegd.

Spreekt het je aan dan is dit mogelijk jouw stageplaats.

Welkom bij de familie

Wie door het werkgebied van Dura Vermeer Infra Regio Noord West rijdt, komt overal. Van Texel via Amsterdam, Utrecht naar Flevoland.

In deze streek bouwen we wegen, bruggen en riolen. Maar ook kades, flyovers en landingsbanen. Bovendien zijn we sterk in langjarige beheer en onderhoudscontracten.

Veiligheid en duurzaamheid speelt voor ons in alle gevallen een belangrijke rol. Het ontzorgen van en samenwerken met de klant, afspraak is afspraak en projecten volgens afspraak op tijd opleveren : dat is waar wij voor staan.

Trots

Dit onderdeel van Dura Vermeer bestaat uit ongeveer 185 medewerkers. Volgende week kan dat meer zijn, want we groeien. Klanten weten inmiddels dat we de capaciteit en expertise in huis hebben om in te spelen op hun wensen, ook al zijn de projecten grootschalig of in een complexe omgeving.

Dat maakt ons trots. Altijd mooi om na een klus te constateren dat het er netjes bij ligt. We hebben zelfs collega’s die in het weekend met het gezin omrijden om te laten zien wat we met elkaar tot stand hebben gebracht.

We zijn trots op het eindresultaat.

Hier(aan) ga je werken

We zijn nuchtere, harde werkers die veel voor elkaar over hebben. We zijn een betrokken bouwer en staan dichtbij onze klanten.

We investeren daarom bewust in regionale betrokkenheid. Met die mentaliteit hebben we een fors CV opgebouwd. Bijvoorbeeld de wegen van, naar en in de Tweede Coentunnel.

Renovatie van de Velsertunnel met bypasses tegen verkeershinder. Het toekomst proof maken van de start- en landingsbaan van luchthaven Lelystad of de BIO-based proeftuin N231.

Maar ook fietspaden in Almere, lokale wegen in Haarlem, nieuwe woonwijk Tudorpark in Hoofddorp, rioolreconstructies in kleinere dorpen of renovaties van bruggen, we draaien er onze handen niet voor om.

Bijzonder was zeker de renovatie van het Leidseplein in Amsterdam, alles moest daar op de schop met zo min mogelijk hinder voor de trams.

Dit breng jij mee

Jij bent bezig met je opleiding, maar kunt nog niet zo goed kiezen welke kant je op wilt. Prima natuurlijk, want hier kom je van alles tegen.

Je kan tegen een hectische omgeving en bent flexibel in je werktijden. Tevens ben je proactief en pak je zo nu en dan ook graag zelfstandig taken op.

 • Je volgt een mbo of hbo-opleidingk;
 • Je bent op zoek naar een stage van minimaal 20 weken;
 • Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs en auto (niet alle projecten zijn makkelijk te bereiken met OV)
 • Je bent op zoek naar een meeloopstage of afstudeeropdracht vanaf 2021
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Natuurlijk, je stagevergoeding;
 • Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt;
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid;
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier