FME Specialist
Grontmij
De Bilt, Netherlands
27 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor het team GIS zoeken wij een ervaren FME specialist die voor onze klanten aan de slag gaat. Onze opdrachtgevers zetten FME in bij de ondersteuning van uiteenlopende werkprocessen.

Bijvoorbeeld asset management, planningsvraagstukken en uiteraard informatie management. Dit vraagt ruime kennis van ETL processen, (Esri) GIS, databases, geo-

architectuur, en generieke ICT. Heb jij deze kennis en ervaring en wil jij onze klanten helpen met slimme oplossingen? Reageer dan snel!

Erwin van Klaveren, Teammanager

Op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld, willen wij de beschikking hebben over geografische informatie. Sweco is marktleider op het gebied van GEO-

ICT-oplossingen met meer dan 600 organisaties die onze software gebruiken. Naast FME is één van onze producten GeoWeb, ontwikkeld op basis van het Esri-

platform. GeoWeb biedt organisaties inzichten die hen helpen om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Wil je meer weten, kijk dan op http : / / geoweb.software.

Ter uitbreiding van het team GIS dat bestaat uit 30 personen, zijn wij op zoek naar een (technisch) gedreven FME specialist voor 32-

40 uur in de week voor onze vestiging in De Bilt of Rotterdam. In deze functie ben je regelmatig te vinden op locatie bij onze opdrachtgevers.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere Rijkswaterstaat, ProRail, waterschappen, provincies, gemeenten en private partijen.

Als FME specialist ga je werken met FME (Server) software maar ook met het ArcGIS-platform en GeoWeb. Daarnaast lever je een bijdrage aan marktontwikkeling, kennisdeling en innovatie.

Samen met je collega’s heb jij de ambitie om succesvolle en intuïtieve oplossingen voor onze klanten te bedenken én te realiseren!

Wij zoeken

 • Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding zoals GIMA of Geo-informatica en minimaal drie jaar werkervaring
 • Je hebt uitstekende kennis van FME Desktop én Server, bij voorkeur gecertificeerd
 • Je hebt kennis van Esri ArcGIS Server / Enterprise
 • Je hebt kennis van ICT-beheerprocessen
 • Kennis van GeoWeb is een pré
 • Je hebt ervaring met werken conform Agile / Scrum
 • Je bent klantgericht, flexibel en communicatief vaardig
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier