1e Servicemonteur Elektrotechniek
Unica
Amsterdam, NL
13 dagen geleden

Jouw uitdaging als 1e Servicemonteur Elektrotechniek Amsterdam

Als 1e monteur werk je op kortlopende projecten. Bij onze klanten in verschillende branches verricht je onderhouds- en servicewerkzaamheden aan (complexe) installaties van onze klanten.

Jij onderhoudt, repareert en modificeert installaties van uiteenlopende aard, stelt deze in bedrijf en regelt ze in, binnen de gestelde tijd en conform aanwijzingen.

Lokaliseert storingen, verhelpt deze en controleert installaties op gebreken of dreigende defecten.. Je werkt zelfstandig en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Je begeleidt en stuurt een leerlingmonteur aan bij de werkzaamheden. Je bent bij klanten te gast die weinig tot geen overlast mogen ondervinden van jouw werkzaamheden.

Maar dat maakt het juist des te uitdagender om jouw projecten goed uit te voeren.

Je verzorgt schriftelijke rapportage over uitgevoerd onderhoudswerk en / of storingen en zorgt voor de benodigde administratie.

Je neemt deel aan storingsdiensten samen met een jong en ambitieus team. Met jouw dienstverlenende instelling zorg je samen met het team voor een maximale in-

en externe klanttevredenheid.

Jouw team

Je gaat werken binnen Unica Building Services Amsterdam; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp en realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie.

Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers. De vestiging Amsterdam heeft niet alleen een mooi, ruim en transparant gebouw, er werken ook nog eens 100 leuke collega's die je vriendelijk ontvangen en je graag opnemen in het team.

De lijnen zijn kort, de cultuur informeel en warm.

De vestiging Amsterdam is net als veel andere vestigingen van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens.

Wij geloven dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers, wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen.

Dit doen wij met sterk lokaal georiënteerde klantteams die een maximale ontzorging en klanttevredenheid bieden. Veel concepten zijn er in onze vestiging ontwikkeld en via de Unica-organisatie uitgerold.

Wat biedt Unica jou?

Het brutomaandsalaris (excl. reistijd en toeslagen) zal op basis van leeftijd en ervaring worden ingeschaald maar ligt tussen de €2.

518,00 tot €3.285,00. Daarnaast heb je ieder jaar recht op 25 verlofdagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Maakt Unica winst, dan profiteren alle medewerkers daar natuurlijk ook van.

Unica heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien, ook middels opleiding. Daarbij biedt Unica jou graag een jaarcontract aan.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

 • Afgeronde MBO-niveau 4 opleiding richting elektrotechniek;
 • Aanvullende gespecialiseerde opleidingen of modules zijn een pre;
 • Relevante werkervaring;
 • In bezit van rijbewijs B
 • Je bent representatief, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en enthousiast;
 • Gericht op maximale in- en externe klanttevredenheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Positief ingesteld;
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef-

  en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat.

  Met ruim 2400 medewerkers, een omzet van € 465 miljoen, 14 vestigingen, 8 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier