Verkoopondersteuners
Diamant-groep
Tilburg, NL
4 dagen geleden

Sociaal sterk en ondernemend

De Diamant-groep is op zoek naar pittige

Verkoopondersteuners 24 uur 36 uur

Ben jij enthousiast, flexibel, op een prettige manier eigenzinnig? Zit relaties opbouwen je in het bloed? Dan willen we graag met je in gesprek!

De Diamant-groep is een ontwikkel- en werkbedrijf met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen aan de samenleving.

Hierbij werken wij nauw samen met gemeenten in de regio. Bij de uitvoering van de Participatiewet zoeken wij actief naar nieuwe initiatieven en ideeën.

Het bedrijfsonderdeel Productie en Post & Vervoer richt zich op de mensen met een laag verdienvermogen en / of een grote begeleidingsbehoefte.

Wij verpakken voor onze klanten honderden verschillende producten op jaarbasis. Ook bezorgen wij post en pakketten en wij vervoeren op dagelijkse basis tientallen medewerkers.

Klanten kiezen voor ons omdat zij onze doelstellingen ondersteunen en graag bijdragen aan maatschappelijk ondernemen.

Doel van de functie

Je ondersteunt de accountmanager ten behoeve van acquisitie voor passend en zinvol werk voor de medewerkers van Productie en Post en Vervoer.

Taken die horen bij de functie

Je voert marktonderzoek uit, maakt calculaties en offertes, pleegt acquisitie en relatiebeheer en handelt eventuele klachten af.

Functie eisen

 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Je bent in staat om informatie op een juiste manier schriftelijk door te geven en je hebt voldoende kennis van MS Office.
 • Je bent assertief in de communicatie met anderen. Je kunt relaties opbouwen en onderhouden. Je bent flexibel, dat betekent dat je allerlei verschillende taken kunt uitvoeren.

  Daarnaast ben je resultaatgericht, je kunt de benchmarks van onze organisatie voortdurend overschrijden.

 • Een frisse blik én positieve instelling : een dosis energie die nodig is binnen een omgeving die aan het veranderen is.
 • Omgaan met weerstand en kritiek gaat jou gemakkelijk af.

 • Je staat sterk in je schoenen, je bent stressbestendig, onafhankelijk en een tikkeltje eigenzinnig. Je kunt eenvoudig schakelen en bent in staat zelfstandig te werken.
 • Aanbod

  Een zeer afwisselende functie binnen een organisatie met een dynamische, mensgerichte manier van werken en met elkaar omgaan.

  Geen dag is hetzelfde! Leuke collega’s die veel ervaring hebben met de doelgroep en het inrichten van werkprocessen, waarmee je kunt sparren.

  Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder IKB en salaris conform cao gemeenten, aanloopschaal 7, functionele loonschaal 8. Indeling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

  Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier