Leerling Carrosseriebouwer
Werk en Vakmanschap
Nieuw Vennep, Netherlands
2 dagen geleden
source : Werk en Vakmanschap

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om mee te helpen aan het opbouwen van een vrachtwagen en de opleggers en zie jij je zelf weer in de schoolbanken zitten, dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en afwisselend en bestaan o.a. uit het verlenen van service en het voeren van onderhoud aan laadkleppen, elektrische en hydraulische systemen en natuurlijk carrosserieën.

De afwerking en het spuitwerk of belettering wordt ook door opdrachtgever verzorgd. Naast carrosserie werk wordt ook constructiewerk veelvuldig uitgevoerd op de werkplaats.

Waar kom je terecht?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep welke op lossingen bedenkt voor logistieke problemen.

Zij produceren open, gesloten en schuifzeilen carrosserieën voor o.a. transportbedrijven

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde VMBO opleiding ( bij voorkeur richting de metaal of voertuigen techniek);
 • Jij wilt een BBL opleiding gaan volgen;
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Nieuw-Vennep;
 • Procedure

  Als je sollicitatie bij ons is binnengekomen, ontvang je terugkoppeling vanuit onze kant. Ervan uit gaande, dat jij prima in het gewenste profiel past, zal er bij ons op de vestiging een intake gesprek plaats vinden.

  Is het gesprek met de opdrachtgever net zo prettig geweest als met ons, dan ligt er een mooie arbeidsovereenkomst voor jou in het verschiet.

  Herken jij jezelf? Aarzel niet en solliciteer direct!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier