Teamleider Distributiecentrum
Olympia
ALPHEN AAN DEN RIJN, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

De Expeditie is een drukke afdeling. Er komen emballages binnen, deze moeten klaar gezet worden op de juiste route. En vrachtwagens die terugkomen nemen ook retourgoederen mee van de klant, deze moeten opgenomen worden in de retour goederenstroom.

Expeditie is dus een belangrijke schakel in het eindproces van het distributiecentrum. Jullie zorgen er namelijk voor dat de goederen binnen een bepaalde tijd op de juiste locaties binnen het distributiecentrum terechtkomen.

Daarna is het aan onze vrachtwagenchauffeurs om de producten op tijd in het land af te leveren. Technische Unie is een technische groothandel.

Je hebt dus te maken met heel veel verschillende producten van wandcontactdozen tot kabels tot brand haspels.

Functieomschrijving

Je houdt toezicht op het werkproces terwijl je zelf meewerkt. Tijdens deze uitdaging heb je dus oog voor details, zorg je met de juiste bezetting voor het draaiende houden van de Expeditie, coach je het team en leid je collega’s op.

Je signaleert én analyseert knelpunten in het proces, corrigeert en legt storingen in het proces vast en zorgt dat de afdeling kwalitatief en productief goed draait.

Daarnaast verzorg je een stuk administratie zoals de planning van medewerkers.

Heel natuurlijk weet je collega’s te motiveren en te ontwikkelen. Je werkt zelf strikt volgens de veiligheidsregels en let er op dat je collega’s dat ook doen.

En door je enthousiasme weet je de werksfeer gezellig en goed te houden. Samen met 2 unitleiders en 3 andere teamleiders ben je operationeel verantwoordelijk voor jouw collega’s.

Jullie zorgen voor het perfect laten verlopen van het dagelijkse proces binnen de afdeling Expeditie.

Functie-eisen

 • Je hebt vmbo-tl werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring als logistiek leidinggevende
 • Je bent en communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal woord en geschrift
 • Je woont in de omgeving van Alphen aan den Rijn (of wilt er naar toe te verhuizen) én werkt graag met wisselende werktijden
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij de Technische Unie gelden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, goede on-boarding, pensioenregeling, winstdeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

  Veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Via het opleidingscentrum volg je diverse trainingen om je werk nog beter uit te kunnen voeren.

  Even in het kort :

 • Je bent medior teamleider (fulltime)
 • Je verdient tussen de 2.000 en 2.800 euro (exclusief ploegentoeslag)
 • Je werkt strikt volgens de veiligheidsregels
 • Je werkt in ploegendiensten (08.00 16.30 uur en 16.30 01.00 uur)
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier