Flexteam: Verpleegkundige
Tergooi
Hilversum, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Flexibel werken stelt hoge eisen aan je persoonlijkheid en vaardigheden. Want een verpleegkundige van het Flexteam doet meer dan 'even' invallen.

Wij verwachten bevlogen professionals die door hun brede kijk op het zorgproces actief een bijdrage leveren aan de best mogelijke patiëntenzorg.

Je krijgt te maken met verschillende specialismen en een flinke diversiteit aan collega's en patiënten. De lat ligt dus hoog, maar daar krijg je ook veel voor terug! Uiteraard ondersteunen wij jou met brede inhoudelijke scholing om je inzetbaarheid te ontwikkelen en te vergroten.

Door je kennis schakel je makkelijk tussen de diverse disciplines. Je weet als het druk is waar de prioriteiten liggen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed mee bewegen met plotselinge veranderingen in de zorg.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-V opleiding (of bent bereid deze te volgen) en je bent BIG geregistreerd. Je hebt minimaal één jaar recente werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis en hebt sterk ontwikkelde sociale vaardigheden en organisatie sensitiviteit.

Afdelingsinformatie

Voor Tergooi is het Flexbureau erg belangrijk. Vanuit de visie continu verbeteren willen wij verantwoorde en veilige zorg bieden aan de patiënten.

Tergooi wil pieken en dalen beter opvangen door de inzet van medewerkers te flexibiliseren. Het doel is medewerkers een meer constante werklast te laten ervaren.

Dat doen we door daar waar werk is medewerkers in te zetten. Om dit te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan.

Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en 'net dat stukje meer' te bieden.

In Tergooi krijg je het vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid om samen de verandering waar te maken. Voor de beste zorg voor de patiënt en de toekomst van de gezondheidszorg.Tergooi zorgt vooruit!

Wat bieden wij?

Het Flexbureau is in ontwikkeling. Het team wil graag nieuwe collega’s die zich breed willen oriënteren binnen de klinische verpleegafdelingen van Tergooi en een ambassadeursrol willen vervullen voor de Flexpool.

Dit betekent dat wij jou de mogelijkheid bieden om je breder te ontwikkelen en dat je kennis kunt maken met andere specialismen.

Uiteraard ondersteunen wij jou daarbij met brede inhoudelijke scholing om je inzetbaarheid te ontwikkelen en te vergroten.

We leren ook graag van jouw ervaringen en nemen jouw input mee voor het inrichten van een grotere flexibele schil.

We kunnen zo veel mogelijk rekening houden met je wensen en voorkeuren voor het aantal contracturen en voor het werken op snijdende en / of beschouwende afdelingen.

Onze voorwaarde is je bereidheid om alle diensten te werken. Als je bij Tergooi ad hoc diensten draait belonen we dat met twee periodieken extra.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.Deze functie is ingedeeld in FWG 45 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 3.

072,- bij een fulltime (36 uur) dienstverband.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier