Projectvoorbereider Renovatieprojecten
Meinselect B.V.
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Over deze vacature

Als Projectvoorbereider Renovatieprojecten streef je altijd naar verbetering. Je voelt je verantwoordelijk om samen met je collega’s de projecten succesvol op te leveren.

Als werkvoorbereider ben jij dé organisator van het projectteam. Dit maakt jou verantwoordelijk voor het verzorgen van de benodigde projectinformatie, materialen en diensten van leveranciers en onderaannemers.

Dit gaat uiteraard volgens de planning en binnen de werkbegroting. Je gaat werken met een team van enthousiaste collega’s waarbij initiatief nemen en meedenken wordt gewaardeerd.

In deze dynamische rol ben je 70% van je tijd op kantoor en ca. 30% op locatie projecten aan het opnemen. Hierdoor heb je veel contact met bewoners, collega's en onderaannemers.

Alles bij elkaar een leuke job!

Functie-eisen

Ben jij de Projectvoorbereider Renovatieprojecten die goed is in organiseren en werk je graag in een dynamische omgeving?

Heb je interesse om systemen, processen en formulieren beter in te richten? Omdat je in een gemotiveerd team komt is het belangrijk dat je een teamplayer bent die collega’s helpt als je ziet dat dit nodig is.

Wanneer het nodig is, vraag je hen ook om hulp. Oftewel, je beschikt over een proactieve houding.

Beschik jij over een afgeronde mbo of hbo opleiding in de richting van Bouwkunde? Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de bouw / aannemerij / afbouw?

Informeer dan direct naar jouw mogelijkheden!

Bedrijfsprofiel

Onderhoud renovatie- schilderwerken en energetische maatregelen, hier is onze opdrachtgever dagelijks mee bezig. Vanuit een solide omgeving werken dagelijks de beste mensen om de meest uitdagende projecten naar tevredenheid af te ronden.

Ze zijn een strategisch partner voor woningcorporaties om de verduurzaming in de bestaande bouw vorm te geven.

Wegens structurele groei zijn wij op zoek naar een collega in de rol van Projectvoorbereider Renovatieprojecten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime dienstverband binnen een informele Brabantse organisatie;
 • Onze opdrachtgever heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Volop ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • In overleg is er mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier