Wil jij de Lead over onze testen nemen als Test manager?
Vodafone Limited
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Als testen en kwaliteit jouw passie is, dan willen wij graag met jou in contact komen!

Dit doe je

Tot voor kort werden de voorkomende testwerkzaamheden bij VodafoneZiggo voornamelijk uitgevoerd door externe partijen. Vanaf nu willen we graag een combinatie van onshore (zelf) en offshore (India) maken.

In deze combinatie wordt de Portfolio Test Manager verantwoordelijk voor de end-to-end uitvoering van alle IT-testactiviteiten binnen zijn / haar portfolio (B2C, B2B of TCFO), waarbij het daadwerkelijke testen offshore in India wordt uitgevoerd.

Jij treedt op als het eerste contact en vertrouwde adviseur in een project voor alle kwaliteits- en testkwesties, waaronder testomgevingen, testdata, testscripts en rapportage.

Je neemt de intake af, bepaalt de teststrategie, maakt de vertaling van kwaliteit en testbereik naar werkpakketten die worden uitgevoerd door testpartners, communiceert met en naar de offshore partij en zorgt dat alles binnen planning, budget én kwaliteit wordt uitgevoerd.

En oh ja, om de relatie te versterken bezoek je onze offshore partijen in India ook met een zekere regelmaat (halfjaarlijks).

Jij versterkt

Het Portfolio Testteam is een nieuw te vormen team, wat naar verwachting uit 3 mensen zal bestaan en valt onder de afdeling IT Quality, Testing & Release Management.

Dit team bestaat uit meer dan 40FTE. Omdat de projecten op een van onze locaties (Utrecht, Amsterdam, Maastricht) plaatsvinden, wordt wel van je verwacht dat je gaat waar je project is.

VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét

Onze ideale kandidaat heeft 5-10 jaar ervaring in een IT Testen, ervaring met testmanagement bij projecten met meerdere domeinen en een gedegen kennis van IT-

levering, testtooling en automatisering.

Je bent in bezit van relevante certificering(en) (ISTQB, TMAP, SAFe) en ervaring met Budget Control. En wanneer je kennis hebt van telecomactiviteiten is dat zeker een pre.

Aangezien dit een nieuwe functie is verwachten we ook dat je deze zelf actief vorm gaat geven, je komt dus zeker niet in een gespreid bedje.

En als laatste; het is echt een MUST om goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal te hebben.

 • Je belangrijkste KPI’s zijn;
 • Het succesvolle opleveren van projecten in tijd, budget en kwaliteit
 • Operational Excellence
 • Stakeholder / klanttevredenheid
 • Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een regeling met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) fiscaal gunstige regelingen
 • Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten
 • Jij doet het

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier