Senior Kandidaat Notaris
Meijburg & Co
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Meijburg Legal is per direct op zoek naar een Senior Kandidaat Notaris voor onze groeiende praktijk in Rotterdam.

Als Senior Kandidaat Notaris bij Meijburg Legal houd je je dagelijks bezig met een grote diversiteit aan ondernemingsrechtelijke vraagstukken van onze cliënten.

Onze focus ligt op het vennootschapsrecht en ons team heeft ruime ervaring met advisering en implementatie van grensoverschrijdende fusies & overnames, het opzetten van joint ventures, herstructureringen en corporate governance vraagstukken.

Tot ons cliëntenbestand behoren familiebedrijven maar ook nationale en internationale ondernemingen en instellingen. Het is een dynamisch praktijk waarbij er veel aandacht is voor de vakinhoudelijke ontwikkeling van medewerkers.

We werken intensief en geïntegreerd samen met onze fiscale collega’s van Meijburg & Co.

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze en gedreven kandidaat met afgeronde universitaire opleiding Notarieel Recht en ca.

6-10 jaar relevante ervaring, de ideale kandidaat heeft ervaring binnen een vergelijkbare organisatie. Samen met de Partner ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een uitmuntende cliëntrelatie en acquireer je nieuwe cliënten.

Meijburg biedt jou een carrière in een ambitieuze en professionele organisatie, waar zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

De korte lijnen zorgen voor een dynamische werkomgeving. De werksfeer wordt gekenmerkt door passie en gedrevenheid.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden :

 • 27 vakantiedagen
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Deelname MLTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier