Leerling Monteur Werktuigbouwkunde (BBL) - Industrie - W - Noord Holland
Croonwolter&dros B.V.
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Leerling monteur (BBL) Werktuigbouwkunde voor de regio Amsterdam en Alkmaar!

Je hebt net zoveel passie voor werktuigbouwkunde als wij en je wilt je verder ontwikkelen. Dan ben je bij Croonwolter&dros aan het juiste adres.

Als leerling monteur werk je samen met een (1e) monteur die ook als werkmeester optreedt. Je werkt 4 dagen per week mee op de projecten, waardoor je de techniek in de praktijk leert.

De 5e dag ga je naar school en leer je de theorie. Regelmatig zul je ook contact hebben met onze praktijkopleiders over de voortgang van je opleiding en om praktijkexamens af te leggen.

Op de projecten leg je samen met de leidinggevende delen van technische koel(hvac) en / of verwarmingsinstallaties aan. Je assisteert bij het opstellen of aanbrengen van technische installaties.

Je maakt aansluitingen en verricht daarbij alle voorkomende handelingen onder toezicht. Tevens voer je samen met een leidinggevende onderhoudstaken en reparatiewerkzaamheden uit.

Bij de werkzaamheden zul je gebruikmaken van een diversiteit aan gereedschappen en materialen.

Waar kom je te werken?

OVER CROONWOLTER&DROS

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken.

Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals.

Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Ervaring

Om de functie van leerling monteur succesvol uit te kunnen voeren herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Om voor het BBL-traject in aammerking te komen, dien je minimaal te beschikken over een MBO diploma niveau 2 of hiermee bezig te zijn.
 • De opleiding is dan richting werktuigbouwkunde;
 • Heb je je HAVO of MAVO diploma gehaald en wil je liever werken en leren dan hebben wij ook een speciaal opleidingstraject voor jou;
 • Minimaal 18 jaar zijn i.v.m. de veiligheidseisen binnen Industrie
 • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan, voor jezelf en voor anderen. Daarbij ben je in het bezit van een geldig VCA certificaat of ben je bereid dit te behalen;
 • Een gezond portie doorzettingsvermogen en de wil om je te ontwikkelen is een vereiste Je bent zelfstandig, resultaatgericht, innovatief en communicatief vaardig;
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen;
 • Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien binnen Croonwolter&dros.
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld.

  Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en / of opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier