Adviseur Hydrologie
Sweco
Landelijk, NL
6 dagen geleden

Bij de afdeling Water werken we met 60 professionals aan wateropgaven in binnen- en buitenland. We werken aan waterbeheer, waterketen en waterveiligheid.

Op het gebied van waterbeheer stellen we bijvoorbeeld peilbesluiten op en maken we watergebiedsplannen voor de infraprojecten.

Met en voor waterschappen werken we aan hydrologische modellering en data-analyse, waarin we voorop lopen. We combineren onze hydrologische kennis met kennis van programmeren en ontwikkelen eigen tools.

Als Adviseur Hydrologie ben je onderdeel van de product-markt-combinatie Regionale Hydrologie. Je wil voorop lopen in je vakgebied en je blijven ontwikkelen op het gebied van hydrologische modellen en watersysteemanalyses.

Zo lever je een bijdrage aan watersysteemtoetsingen, stresstesten en werk je aan het thema klimaatadaptatie.

Je bent de specialist op het gebied van water binnen integrale projecten. Je implementeert nieuwe methoden en technieken en initieert en begeleidt onderzoek op het gebied van hydrologie ten dienste van kennisontwikkeling en innovatie.

Naast de inhoudelijk bijdrage aan projecten vind je het leuk om vanuit je netwerk mooie projecten uit de markt te halen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier