CNC Draaier / Frezer
AB Vakwerk
Wolvega, Friesland, NL
2 dagen geleden

Draai jij je hand niet om voor werken in de techniek? Dan is AB Vakwerk op zoek naar jou!

Voor verschillende opdrachtgevers in Friesland zijn wij op zoek naar CNC draaier / frezer.

Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt ervaring in de techniek. Je werkt mee in het productieproces en voert als CNC Draaier / Frezer verspanende bewerkingen uit op CNC-

draai- en / of freesmachines. Bestaande CNC-programma’s roep je op en installeer je in de besturing van de CNC-machine. Je bedient en bewaakt verschillende CNC-

machines en zorgt voor een goede archivering. Ook schrijf je nieuwe CNC-programma’s, eventueel met behulp van CAM-systemen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over MBO-2 diploma op het gebied van Verspaning. Daarnaast is werkervaring in een soortgelijke functie een vereiste en moet je in het bezit zijn van rijbewijs B.

Ga je via ons aan de slag als CNC draaier / frezer, dan krijg je betaald conform werkniveau. Daarnaast vergoeden wij jouw reiskosten en bouw je via ons pensioen op.

We zorgen voor bedrijfskleding en bieden je daarnaast de mogelijkheid om door te groeien in jouw functie. Het werk is in eerste instantie van tijdelijke duur maar zal bij wederzijds bevallen omgezet worden naar een vaste baan.

Voldoe jij aan de gestelde eisen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Wacht dan niet te lang en solliciteer vandaag nog!

Wij vragen :

Minimaal MBO-2 diploma verspaning

Werkervaring in soortgelijke functie

Wij bieden :

Salaris conform werkniveau en ervaring

Pensioenopbouw

Gratis cursussen en opleidingsmogelijkheden

Bedrijfskleding

Baan voor langere tijd met intentie vast contract bij goed bevallen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier