Accountmanager Managed Services
Detron ICT Groep
Veenendaal, GE, NL
4 dagen geleden

Accountmanager Managed Services

Veenendaal 40 uur

Ben jij iemand die zich graag bezighoudt met het proactief beheren van bestaande relaties? Beschik je daarnaast over een commerciële en ondernemende instelling? Lees dan snel verder!

De ambitie die je deelt

In deze functie ben je als accountmanager primair verantwoordelijk voor het proactief beheren van onze MKB+ klanten. Het is hierin jouw uitdaging om jezelf o.

a. bezig te gaan houden met het behouden van de bestaande relaties. Je bent een professionele gesprekspartner en ben je verantwoordelijk voor het vakkundig adviseren van onze klant.

 • Daarnaast is het jouw ambitie om;
 • Een (pro)actieve klantrelatie te onderhouden met onze bestaande klanten
 • Verschillende verbetervoorstellen en op maat gemaakte offertes uit te brengen
 • De initiële klantvraag te vertalen naar een goed onderbouwde Detron propositie
 • Diverse contacten te onderhouden op management- / directieniveau
 • De ervaring die je deelt

  Als Accountmanager ben je vanzelfsprekend iemand die klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast ben je uiteraard bekend met de IT sector en kun je jezelf makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant.

  Beschik je daarnaast ook over ervaring met de verkoop van managed services? Dan komen we graag met jou in contact!

  Naast bovenstaande technische aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en moet je in staat zijn om zeer zelfstandig te werk te kunnen gaan.

  Naast bovenstaande punten is het voor ons tevens belangrijk dat je beschikt over HBO werk- en denkniveau waar ook, 8 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring gewenst is.

  Wat je van ons mag verwachten

 • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
 • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket.
 • Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.

 • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
 • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar.
 • Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels (wanneer het weer kan) in onze eigen Detron kroeg?

  Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5

  werkdagen van ons.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier