Manager Zorg
i-psy PsyQ Brijder
Amsterdam
3 uur geleden

Manager Zorg i-psy PsyQ Amsterdam zoekt een manager zorg (GZ psycholoog, klinisch psycholoog, psychiater of psychotherapeut).

Dit ga je doen Korte lijnen, collegialiteit en vakmanschap.

Voor de nieuwe multidisciplinaire teams van de intensieve specialistische programma s, persoonlijkheid, psychotrauma, eetstoornis, seksuologie, psychodiagnostiek, LHBTI, ADHD en culturele psychiatrie in Amsterdam zoeken wij een manager zorg.

Binnen de multidisciplinaire teams wordt samengewerkt tussen de zorgbedrijven i-psy, PsyQ en Brijder.

Graag stellen we ons aan jou voor. We zijn een nieuw multidisciplinair team. Met 40 tot 50 collega’s, waaronder psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-vaktherapeuten en (GZ)psychologen, willen wij het verschil maken.

Korte lijnen, collegialiteit en vakmanschap. Daar houden we van. Dat zorgt voor inspiratie en energie.

In Amsterdam werken teams met ambitie, die graag een stap verder denken. Ons werk kenmerkt zich door het toepassen van intensief specialistische behandelingen waar nodig en passend voor patiënten met complexe problematiek en motivatie tot verandering.

Ons streven is deze behandeling zo effectief en efficiënt als mogelijk vorm te geven (dit (deels) online, in groepen of in de spreekkamer).

Patiënten hebben zo sneller baat en aansluiting bij hun behandeling.

Wil je jouw werkzaamheden als behandelaar combineren met jouw rol als manager zorg van een zestal kleinere specialistische teams (16-18 uur per week)?

Wij zoeken een energieke bouwer die het managementteam van Amsterdam komt versterken en de medewerkers kan begeleiden en ondersteunen ten dienste van de kwaliteit van zorg.

Hou jij ervan om plannen te maken en deze verder te brengen door te implementeren en te vertalen naar concrete, haalbare doelen en acties?

Krijg je energie van ons verhaal? Dan hopen we je snel te mogen verwelkomen.

Dit ben jij Je wacht niet af maar pakt aan, durft buiten de kaders te denken en zit vol energie. Je hebt zin om met de nieuwe teams en het MT te gaan bouwen.

Je bent een bevlogen en gewaardeerd manager met aantoonbare leidinggevende ervaring. Je bent pragmatisch, gestructureerd en praktisch ingesteld.

Verder vragen we een afgeronde opleiding tot psychiater, psychotherapeut, klinisch psycholoog of GZ psycholoog, BIG geregistreerd.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie van manager zorg voor 16-18 uur per week, aangevuld met behandeluren.Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 4053,- en maximaal € 9294,- (FWG65 / 70 / 75 / AMS regeling) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur, aangevuld met een managementtoeslag van 5% over het salaris.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier