Accountmanager Digital Memberships
Salesrecruiters
Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Onze opdrachtgever verhuurt werkplekken aan MKB en MKB+ bedrijven gespecialiseerd in digital-solutions, maar dit is niet wat ze zo speciaal maakt.

Deze scale-up creëert namelijk tech communities in verschillende Europese hoofdsteden, waaronder Amsterdam. Een voorwaarde om onderdeel van de community te mogen worden is dat je als organisatie minimaal 2 community-events per maand moet organiseren.

 • Als huurder ben je constant in contact en spar je met andere tech-bedrijven. Dit zorgt ervoor dat er in dit prachtige pand op de Zuidas van Amsterdam constant gewerkt wordt aan nieuwe ideeën en technologieën;
 • oftewel innovatie. De jonge, hippe en ondernemende karakters van het personeel typeert deze organisatie.

  Als Accountmanager word je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de beschikbare kantoorruimte. Je hebt een prachtig aanbod klaar liggen om organisaties mee te kunnen overtuigen : aan jou de taak om dit onder de aandacht te brengen.

  Jouw verantwoordelijkheid wordt om interessante digital-bedrijven te enthousiasmeren en in de rij te laten staan’ om onderdeel te mogen worden van de community.

  Je nodigt ze uit bij jou op kantoor en laat ze de mogelijkheden zien. Daarnaast heb je een belangrijke rol binnen de interne organisatie en krijg je de mogelijkheid om de interne organisatie te professionaliseren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier