Stage & afstuderen
Duijvelaar Pompen
Alphen aan den Rijn, NL
1 dag geleden

Stage & afstuderen

Een (afstudeer)stage is, mits goed ingevuld, een zeer waardevol deel van een opleiding. Je leert namelijk nergens zo veel als in de praktijk.

Om die reden is ons uitgangspunt dat de stageperiode wordt ingevuld met een voor Duijvelaar Pompen actueel vraagstuk dat tevens voldoet aan de eisen die vanuit de opleiding worden gesteld.

Het resultaat is dat de stageopdrachten vaak (deel)projecten binnen de organisatie zijn die ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd.

Hierdoor zijn stages voor zowel studenten van het MBO, HBO als de Universiteit extra interessant en bovendien van toegevoegde waarde voor Duijvelaar Pompen zelf.

Een voorbeeld hiervan is een haalbaarheidsonderzoek voor het optimaliseren / robotiseren van een lasprocedé waarbij de stagiair in kaart heeft gebracht hoe Duijvelaar Pompen dit het beste kon doen en welke kosten hiermee gemoeid waren.

De adviezen van de stagiair destijds zijn in hoofdlijnen geïmplementeerd waardoor de betreffende lasbewerking nu volledig gerobotiseerd is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier