Vacature markt- en behoefte onderzoek
UniPartners
Groningen
3 dagen geleden

Projectomschrijving

Ben jij opzoek naar een bijbaan waar je je kennis uit de collegebanken kan toepassen in de praktijk én je kan bijdragen aan het verminderen van zwerfafval?

Dan is deze vacature iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een creatieve, analytisch sterke student die de oorzaak en omvang van het afvalprobleem in kaart brengt, om vervolgens op zoek te gaan naar een passende oplossing in de vorm van een product of dienst.

Je zult beginnen met het onderzoeken van de huidige situatie, om vervolgens met verschillende partijen in gesprek te gaan over behoeftes rondom het verhelpen van zwerfafval.

Wanneer dit duidelijk in kaart is gebracht, ga je samen met 2 (of meer) andere studenten de behoeftes van de consument omzetten in een creatieve, maar doeltreffende oplossing.

Jij kunt op deze manier zowel je kennis over markt- en / of behoefteonderzoek, als je creativiteit toepassen op een actueel en relevant vraagstuk in de praktijk.

Je zult samenwerken met een ondernemer met een passie voor duurzaamheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier