Teamleider Productie
Talect
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een dynamische organisatie diewereldwijd actief is. In deze regio werken zij in een3-ploegensysteem.

Binnen Nederland biedt dit bedrijf drieproducten : Parcel, Freight en Express. Het succes achter ditbedrijf is de focus op kwaliteit.

Dagelijks zetten zij zich in omklanten te voorzien van een hoogwaardige dienstverlening. Het isdan ook geen verrassing dat hun kernwaarden betrouwbaarheid,zekerheid, transparantie, flexibiliteit en duurzaamheid zijn.

Binnen deze openen platte organisatiestructuur ga jij deel uitmaken van eenenthousiast team in de regio Amsterdam. Het is een ambitieuzewerkomgeving waarin de klant centraal staat.

Er wordt dan ook hardgewerkt, maar met veel plezier!

Functieomschrijving

Als Teamleider Productie voor regio Amsterdam zorgje, samen met je collega's, voor een effectief en efficiënt lopendoperationeel proces.

In deze functie heb je contact metpakketbezorgers, linehaul chauffeurs en uitzendbureaus. Daarbij benje verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken KPI’s vande verwerking van de pakketten.

Ook geef je voorlichting eninstructies aan (nieuw) personeel over richtlijnen en procedures.Dagelijks onderhoud je contact met uitzendbureaus over de inzet enkwaliteit van uitzendkrachten.

Verder is het willen verbeteren vanhet productieproces is voor jou dan ookvanzelfsprekend.

Functie-eisen

Jehebt een stevige en zelfstandige persoonlijkheid met een handson’-mentaliteit. Het aansturen van medewerkers en hetproductieproces is je niet onbekend.

Daarnaast bezit jijover :

 • een mbo niveau 3 verkregen doorervaring en / of opleiding;
 • ervaring in hetberoepsgoederenvervoer;
 • de beheersing vandiverse verkooptechnieken;
 • goede mondelijke enschriftelijke vaardigheden in hetNederlands;
 • een rijbewijsB.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij dit bedrijf krijg je de kans om alles uit jezelfte halen. Zij bieden namelijk veel ruimte voor eigen inbreng,persoonlijke ontplooiing en ondernemerschap.

  Creativiteit eninitiatieven worden hier dan ook zeker gewaardeerd! Ook krijgje :

 • een salaris tussen de € 2.500 en €3.300 per maand afhankelijk van jeervaring.
 • een uitdagende functie met een grotemate van verantwoordelijkheid.
 • eentelefoon, ploegentoeslag, pensioenregeling énziektekostenverzekering.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier