Calculator GWW Dordrecht
Heijmans
Dordrecht
32 dagen geleden

Als calculator GWW bij Heijmans beoordeel je aanvragen en bestekken van uiteenlopende projecten en bepaal je de kostprijs aan de hand van onze calculatiemethodieken.

Je hebt uitgebreid contact met onderaannemers en leveranciers bij het aanvragen en beoordelen van diverse aanbiedingen. Daarnaast werk je nauw samen met collega's van andere bedrijfsonderdelen van Heijmans, omdat jouw expertise en de overdracht van kennis belangrijk zijn voor de planning.

Op basis daarvan bepalen we namelijk de uitvoeringstechniek en zijn we in staat om een concurrerende aanbieding uit te brengen naar onze opdrachtgevers.

Jouw werkplek

Je werkt als calculator aan verschillende projecten in de regio vanuit Dordrecht, deze regio loopt van Delft, West Brabant tot aan Zeeland.

Binnen het team heerst een open manier van werken en krijg je de ruimte om je werk zelfstandig in te delen. Je komt te werken aan verschillende werken voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een MBO-4 of HBO opleiding Civiele Techniek;
 • Je brengt ervaring als calculator mee, bij voorkeur in de GWW;
 • Je bent communicatief en een teamspeler;
 • Je hebt een commerciële instelling, zodat je voor onze opdrachtgevers én de eigen organisatie tot een passende aanbieding kunt komen;
 • Je hebt ervaring met gebruikelijke calculatiepakketten zoals GWW-Bundel.
 • Jouw kansen bij Heijmans

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten.

  Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

  Recruiter

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier