SALES REPRESENTATIVE (M/V)
pandora
Apeldoorn
4 dagen geleden

A UNIQUE EXPERIENCE PANDORA JEWELRY benadrukt de schoonheid en de individuelen unieke stijl van elke drager. De sieraden spelen met emoties en wekken enthousiasme.

Juist deze speciale momenten delen we als Pandora-ambassadeurs met onze klanten. Jouw betrokkenheid zal onze klanten helpen zich te uiten als de beste versie van zichzelf.

WHAT YOU OFFER WHAT WE OFFER JOIN US! Ben jij die stijlvolle, positieve persoonlijkheid met een CAN DO attitude die in staat is echte teamspirit te brengen en hoef je geen twee keer na te denken over onze kernwaardes PRIDE, PASSION en PERFORMANCE!?

Maak dan kennis met een werkgever waar waarderende samenwerking en betrouwbaarheid een belangrijk deel uitmaken! Klik snel op de 'Nu solliciteren!' knop hieronder!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier