Apothekersassistent Regio Almere
Pharmalead
Apothekersassistent
6 dagen geleden

Vacature Apothekersassistent Regio Almere

Wil jij samen met ruim 400 collega’s deel uitmaken van ons team? Wij ondersteunen verschillende apotheken hun patiënten nog betere zorg te bieden.

Krijg je energie van afwisseling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de apotheek? Lees vooral verder!

Wie zoeken wij?

 • Apothekersassistenten met een afgeronde mbo-opleiding;
 • Beschikbaarheid van 24, 32, 36 of 40 uur per week;
 • Flexibele en communicatief vaardige professionals met een klantgerichte instelling;
 • Met een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Jouw werkzaamheden

  Als apothekersassistente bij PharmaLead zorg jij ervoor dat patiënten de aandacht en support krijgen die zij verdienen. Wij zetten je in op verschillende opdrachten, mogelijk bij meerdere apotheken gedurende het jaar, die om uiteenlopende redenen behoefte hebben aan onze specialistische ondersteuning.

  Je zal onder meer werken in verschillende openbare apotheken in en rond Almere, zoals de Zorggroep Almere, maar ook het Flevoziekenhuis, ACE pharmaceuticals, BModesto etc..

  PharmaLead : het zorgbedrijf dat je ziet

  PharmaLead maakt onderdeel uit van een zorg-adviesgroep en heeft zich gespecialiseerd in opdrachten voor de farmaceutische zorgsector.

  Bij PharmaLead staat het werkgeluk van onze zorgprofessionals voorop. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw individuele wensen en proberen we hier zoveel mogelijk aan te voldoen.

  Wij geloven namelijk dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.

  Dat leidde in februari 2021 tot de maximale score van drie sterren in de beste werkgeversscan’. Maar we horen het ook dagelijks van onze collega’s : ze voelen zich gezien en ervaren daardoor veel voldoening en waardering.

  Aandacht & ontwikkeling

  We hechten veel waarde aan jouw wensen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling op zowel individueel- als teamniveau. Zo is er drie keer per jaar werkoverleg met collega’s, organiseren we trainingen en krijg je toegang tot onze E-learning module.

  Wil je naast je werk verder studeren? dan kan dat!

  Afwisseling

  Een baan als apothekersassistente bij PharmaLead biedt veel afwisseling. Je krijgt de kans om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers binnen je eigen regio.

  Afhankelijk van je kennis, ervaring en ontwikkelbehoefte werk je in de openbare apotheek, poliklinische apotheek en / of ziekenhuisapotheek.

  Een hecht team

  We hebben veel contact met elkaar. Voortgangsgesprekken over de opdracht, via app-groepen, team-uitjes, cursussen, het jaarlijkse kerstfeest in de winter en het gezellige tuinfeest MOU3 in de zomer ervaart iedereen de steun van een vast team om zich heen.

  Wat zeggen onze apothekersassistenten over ons? Alice zegt : Bij PharmaLead begrijpen ze mij. Niet alleen omdat de werkzaamheden mij uitstekend bevallen of omdat ik mijn specifieke wensen kan aangeven, maar ook omdat het meteen vertrouwd voelt.

  We communiceren heel positief. Door appgroepjes en teamuitjes voel je je verbonden met elkaar, terwijl je toch ook op jezelf werkt .

  Wat bieden wij jou?

 • Uitstekend, vast maandsalaris (2200€ - 3200€) op basis van je kennis en ervaring;
 • Leaseauto die je ook privé mag rijden of reiskostenvergoeding;
 • Individueel opleidingsbudget;
 • De vrijheid en flexibiliteit om je eigen uren te bepalen;
 • Je eigen Teammanager die zelf ook apothekersassistent is.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier