Machinist cirkelmaaier
Proflex Personeel
Amsterdam, Nederland
14 uur geleden

Functiebeschrijving

Zie jij het wel zitten om de bermen, sportvelden en taluds in de regio Amsterdam te maaien op een één- of tweedeks cirkelmaaier?

Dan is dit de vacature die je zoekt! Als machinist cirkelmaaier ga je veelal zelfstandig op stap samen met je maaimachine aan de hand van een tekening of kaart op de tablet.

Zie jij het wel zitten om ervoor te zorgen dat het gras in de hele regio er altijd piekfijn bij ligt, dan is een baan als machinist cirkelmaaier iets voor jou!

Functie-eisen

Om te beginnen als machinist cirkelmaaier heb je bij voorkeur al wat ervaring opgedaan in de groenvoorziening en met maaiwerk.

Je hebt technisch inzicht, zodat je het dagelijkse onderhoud aan je maaimachine zelf kan uitvoeren. Het maaiwerk is verder op jouw lijf geschreven, omdat je altijd nauwkeurig werkt, gevoel hebt voor machinewerk en over groene vingers beschikt.

Bij voorkeur heb je al vaker gewerkt op een cirkelmaaier of kooimaaier en beschik je over een VCA Basis en je rijbewijs B(E).

Bedrijfsdetails

Je gaat werken bij een landelijke groenaannemer uit de omgeving van Amsterdam. Samen met andere groenliefhebbers werk je aan diverse projecten in de hele regio.

Vaak maai je in opdracht van de gemeente of bedrijven. Als machinist cirkelmaaier werk je met name zelfstandig, maar als je terugkomt van je werk kom je terecht in een hecht, groen team.

Een opdrachtgever waar je je snel op je gemak voelt!

Werken via Proflex Personeel

Zoek je een baan in de buitenlucht Dan kun je bij ons terecht. Wij zijn als uitzendbureau gespecialiseerd in de groensector! Door onze ervaring spreken we dezelfde taal als onze medewerkers.

Door het hele land hebben wij leuke opdrachtgevers. Zoek je een baan in het groen? Vind de baan die bij je past bij Proflex Personeel.

Iets voor jou?

Heb jij zin om vanaf het groeiseizoen 2020 weer aan de slag te gaan als maaimachinist, solliciteer dan nu alvast en wees verzekerd van een leuke baan!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier