Arts sociaal medische zaken – Breda
Grow/Work
Breda
10 uur geleden

Arts sociaal medische zaken Breda

Functie informatie

In de rol van Arts sociaal medische zaken adviseer je mensen te zien wat de mogelijkheden (nog) zijn op het gebied van werk.

Soms komt het voor dat werken helaas niet meer mogelijk is, dan bied je hen de zekerheid van een inkomen door een uitkering te fasciliteren.

Dit gaat echter wel na een zorgvuldige beoordeling van de belastbaarheid van de mensen en hun arbeidsvermogen. Je werkt samen met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders.

In het eerste half jaar krijg je een opleiding, je wordt begeleid door een praktijkopleider en je werkt onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts.

Je hebt tijd voor cliënten en kunt tot een afgewogen oordeel komen. Je ontwikkelt onder andere door de opleiding en het werk je advies- en gespreksvaardigheden.

Na de opleiding tot verzekeringsarts werk je zelfstandig met een medisch secretaresse of een sociaal medisch verpleegkundige.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen kantoortijden met daardoor een goede werk-prive balans!

Het is een uitdagende gunctie waarbinnen je te maken krijgt met de hele breedte en diepte van het medische vak. Alle ziektebeelden en prognoses kunnen de revue passeren.

Je bent niet alleen een medisch beoordelaar maar je betrekt ook de sociale context. Je zorgt ervoor dat met jouw expertise iemand straks weer verder kan!

Je laat iemand verder gaan door een beslissing op te stellen naar aanleiding van een anamnese en de regelgeving sociale zekerheid.

Deze beslissing motiveer je duidelijk.

Daarnaast krijg je ook de kans om bij te dragen aan medische kennisontwikkeling op het gebied van arbeid en gezondheid. Op eigen initiatief kan je deelnemen aan netwerkbijeenkomsten, denk aan het Netwerk Verzekeringsgeneeskunde.

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde studie Geneeskunde
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Je bent betrokken, empathisch en gedreven in je vak
 • Je bent gemotiveerd om de regelgeving sociale zekerheid te leren kennen
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 38 uur per week!
 • Wat wij bieden

 • Je krijgt een basisopleiding waarna je je gaat specialiseren tot verzekeringsarts. Dit is een vierjarig leertraject!
 • Salaris! Afhankelijk van ervaring start je tussen de €4641,54 en €6425,54. Na de afronding van je opleiding tot verzekerignsarts ga je door naar een volgende schaal, maximaal €7121,31 euro op basis van een fulltime dienstverband.
 • Extra toeslagen behoren tot de mogelijkheid! De hoogte hiervan hangt samen met de functie en het functioneren
 • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden
 • Flexibele werktijden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier