Postbezorger
Joof Media
Heerlen, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat bieden wij je : Je start met een contract voor 7maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Een mooie PostNL-outfiten -

fietstassen. Je krijgt 4 weken vakantie per jaar. Wij betalenje salaris door bij ziekte en vakantie. In mei krijg jevakantiegeld (8% van je brutoloon).

We betalen mee aan je pensioen(vanaf 21 jaar). Een vergoeding van € 18,75 tot € 31,26 perkwartaal voor bijvoorbeeld onderhoud van je fiets.

Een vastevergoeding voor het gebruik van je smartphone. Extra gewerkte urenkrijg je uitbetaald. Je mag ze ook opsparen en later opnemen alsvrije dagen.

Als je bij PostNL werkt, krijg je korting op je premiebij verschillende verzekeringen. Je kunt lid worden van depersoneelsvereniging van PostNL.

Je krijgt dan hoge kortingen opsportscholen, verzekeringen, evenementen, vakanties en diverseproducten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier