In het bezit van pabo-diploma, maar wil je juist heel iets anders?
derec
Almere,NL
2 dagen geleden

In het bezit van pabo-diploma, maar wil je juist heel iets anders?

Almere

Ben jij in het bezit van een pabo-diploma maar ben je eigenlijk op zoek naar een uitdaging buiten het onderwijs? Misschien denk je wel na over het volgen van een andere studie, maar houden de studiekosten je tegen om deze stap te maken?

Dan zijn we naar jou op zoek. Ga via Derec aan de slag, en wij vergoeden jouw volledige studiekosten!

Organisatie

Derec detacheert mensen in het onderwijs, de zorg en de kinderopvang. Elke dag werken wij hard om de beste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

De mensen van Derec komen vaak zelf uit het onderwijs en hebben jaren voor de klas gestaan. We weten dus waar we over praten en kunnen hierdoor de juiste kandidaten koppelen aan de juiste scholen.

Functie

Zoals jij waarschijnlijk als geen ander weet, kampt het basisonderwijs momenteel met personeelstekort. Er stromen te weinig nieuwe leerkrachten in en veel leerkrachten beslissen het onderwijs te verlaten.

Ben jij nou in het bezit van een afgeronde pabo maar op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten het onderwijs? Ga dan tijdelijk via Derec aan de slag en krijg een gehele studie naar keuze vergoed!

Om deel te nemen aan dit traject ben je in het bezit van een afgeronde pabo. Je gaat voor drie tot vijf dagen per week via Derec aan het werk binnen het basisonderwijs.

Daarnaast volg jij een studie naar keuze. En over je studiekosten hoef jij je dus geen zorgen meer te maken, dat regelen wij! Keuze van studie ben je helemaal vrij is, mits het goed te combineren is met je werk als leerkracht.

Gedurende het volgen van je opleiding werk je via ons tot minimaal een half jaar na het behalen van je diploma. Zo zit je niet tot in de lengte der dagen aan ons vast en kun je snel op zoek naar een baan in de richting van je nieuwe diploma.

Wil je meer weten over dit traject? Neem dan direct contact met ons op!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde pabo;
 • Je hebt ervaring als groepsleerkracht;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal drie dagen in de week;
 • Je gaat via Derec aan de slag op een fijne basisschool;
 • De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het aantal uren / dagen dat je aan de slag gaat.
 • Hoe werkt het?

 • Geef je op voor dit traject door contact op te nemen met Manon Bakker via manonbakker derec.nl of op 06-10992262;
 • Als je in aanmerking komt voor dit traject, ga je voor drie, vier of vijf dagen in de week voor ons aan de slag als leerkracht binnen het basisonderwijs;
 • Wij vergoeden een gehele studie naar keuze voor jou! De hoogte van de vergoeding die we kunnen doen is afhankelijk van het aantal dagen / uren dat je aan de slag gaat.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV*PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestandWijzig Upload je fotoGIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestandWijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Manon een WhatsApp 06-10992262manonbakker derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt. Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier