Hoofd landelijke operatie Spoor
ProRail
Utrecht, NL
2 dagen geleden

ProRail vraagt

 • Praktische wo-er / stevige hbo -er met ruime werkervaring in aansturen logistieke keten
 • Besluitvaardig, stressbestendig, oplossings- en resultaatgericht; can-do mentaliteit
 • Grote dosis overtuigingskracht en veerkracht; rolvast en weet waar nodig mee te bewegen
 • Uitstekend analytisch, overtuigend, conceptueel en procesgericht denkvermogen
 • Bijdrage kunnen leveren aan ontwikkeling, vormgeving processen, procedures, systemen
 • ProRail biedt

 • Een werkomgeving vol kansen om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een baan waarin je een zinvolle bijdrage levert aan duurzame mobiliteit
 • Salaris tussen € 4.398,- en € 7.006,- schaal 10 (bruto per maand, o.b.v. 36 uur per week)
 • Een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt flexwerken
 • Uitgebreide arbeidsvoorwaarden zoals individueel keuzebudget, pensioen en Railsport
 • Solliciteer

  Het OCCR verzorgt vanuit landelijk perspectief het primaire proces van ProRail : het rijden van treinen. Om dit proces mogelijk te maken moet de spoorketen, bestaand uit verschillende bedrijfseenheden van ProRail, vervoerders, aannemers en ICT-

  dienstverleners, optimaal samenwerken. Als Officier van Dienst Spoor ben je dé bedrijfsleider die operationeel eindverantwoordelijk is voor de dagelijkse prestatie van deze gehele spoorketen.

  Jij coordinieert de dagelijkse uitvoering binnen het Operationeel Coördinatie Centrum Rail van daaruit naar alle direct betrokken ketenpartners.

  Met jouw kennis, expertise, en samen met jouw medewerkers handel je zodanig dat verstoringen in de treindienst worden voorkomen, danwel de effecten ervan worden geminimaliseerd.

  Hierbij staan onze klanten, de vervoerders die gebruik maken ons spoor, centraal. Kortom, jij zorgt ervoor dat er dagelijks zoveel mogelijk treinen veilig kunnen rijden in ons complexe spoornetwerk.

  De besluiten die je neemt hebben direct of indirect een maatschappelijke impact en kunnen aanzienlijke kosten tot gevolg hebben.

  Naast het feit dat je als Officier van Dienst Spoor de operationeel eindverantwoordleijke bent voor de spoorketen, ben je namens dezelfde spoorketen ook de spreekbuis naar directieleden en Ministerie bij zeer ernstige verstoringen en crises.

  Letterlijk en figuurlijk ben je daarmee het gezicht van de operatie in de directiekamers.

  Naast de operationele aansturing lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie. Jouw (management)stijl is gericht op het in hun kracht zetten van medewerkers, hen meekrijgen in een cultuur-

  gedragsverandering met als doel om een nog meer klantgerichte, resultaatgerichte en ondernemende houding tot stand te brengen.

  We zijn op zoek naar mensen die in een complexe omgeving, maar ook in een crisissituatie het hoofd koel houden, volhardend zijn en besluiten kunnen nemen.

 • Daarnaast ben jij iemand die van nature mensen aan elkaar kan verbinden. Met je empathie breng je samenwerking tot stand;
 • met directheid / daadkracht maak je besluiten van doen. Je bent gericht op permanente verbetering van de prestatie en samenwerking die daarvoor nodig is.

  Elke dag een beetje beter. Het interne opleidingstraject voor deze functie duurt 2 a 3 maanden, afhankelijk van vooropleiding en ervaring.

  Op het Spoor gaat het licht nooit uit. Als Officier van Dienst Spoort draai je mee in de 24-uurs organisatie (vroeg / laat / nachtdiensten).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier