Coördinator Security & Hospitality (Gemeente Rotterdam)
Trigion
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Vanaf november 2020 zal Trigion verantwoordelijk zijn voor security & hospitality diensten binnen de gemeente Rotterdam.

De afdeling Beveiliging neemt een belangrijke rol in binnen deze gemeente. Het vertegenwoordigt gastheerschap en veiligheid en creëert zo mede een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers, gasten en bezoekers op de diverse locaties.

In het nieuwe team, bestaande uit 3 teamleiders, 80 beveiligers en 20 hospitality medewerkers zoeken we een stevige coördinator Security & Hospitality.

Deze coördinator stuurt dit team operationeel aan, wat een enorm divers takenpakket oplevert. Zo houd je je bezig met dagelijkse personeelszorg (coachen, aansturen en opleiden van mensen, het maken van de jaarplanning en zorg je er voor dat het kwaliteitsmanagement voldoet aan alle ISO-normen.

Bovendien zal je zorgdragen voor verschillende HR-taken in het team, zoals het voeren van sollicitatiegesprekken en het begeleiden van verzuim- en ontwikkeltrajecten.

Voor deze dynamische uitdaging de gemeente Rotterdam telt 25 locaties zijn we op zoek naar een echte peoplemanager. Spreekt deze klant jou aan en heb jij passie voor de stad Rotterdam, reageer dan snel op deze functie!

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Je komt terecht in een organisatie en enthousiast team dat volop in beweging is.

Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij een salaris tussen de € 2.500,- en € 3100,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling, laptop, ipad en smartphone, een leaseauto of OV-Chipkaart en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s.

Wie je bent

Voor deze positie zoeken we iemand met een hoge gunfactor! Jij wilt graag een bijdrage leveren aan onze dienstverlening, onze organisatie en onze mensen.

Je krijgt energie van het werken met mensen maar bent ook resultaatgericht oftewel hard op de inhoud en zacht op de relatie.

Bovendien voldoe je aan onderstaande eisen :

 • In het bezit van minimaal MBO-diploma ,maar met bewezen HBO werk- en denkniveau
 • Aanvullende beveiligingsdiploma’s is een pre;
 • Kennis en ervaring binnen de beveiligingsbranche en / of hospitality wereld is een must;
 • Sterke communicatieve vaardigheden om deze operatie dagelijks in goede banen te leiden;
 • Eigenaarschap, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Affiniteit en passie voor de stad Rotterdam
 • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier