Vlotte Doktersassistente
Startpeople
Eindhoven, NL
6 dagen geleden

Over de functie

Jouw patiënten te woord staan en medische handelingen uitvoeren is waar jij met liefde ’s ochtends je bed voor uitspringt.

Jouw ideale baan? Eentje waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot niet alleen de beste doktersassistente in de buurt, maar waarin je vooral het complete visitekaartje van de organisatie bent.

En dat is dus precies wat je bij ons mag gaan doen.

Jouw dag zit vol verrassingen. Een zorgvuldige triage, huisbezoeken inplannen en afspraken maken voor het spreekuur van de huisartsen.

Jij bent onze spin in het web en we vertrouwen op jouw frisse blik. Go for it!

Wil je uren schrijven en carrière maken, maar daarnaast ook je tijd efficient indelen zodat je nog 1000 andere dingen kan doen?

Onze zegen heb je. Je kunt die 36 uur verspreiden over vier of vijf dagen, zodat je ook met vriendinnen de stad in kunt.

Functie eisen

Patiënt- én resultaatgericht en ook nog eens collegiaal, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk. Wij worden heel gelukkig als jij over deze eigenschappen beschikt.

Uiteraard ben je ook in het bezit van het diploma doktersassistente. En een goede beheersing van de Engelse taal is een absolute pre!

Over het bedrijf

Je komt te werken in een gezondheidscentrum in de omgeving van Eindhoven met een diverse patiëntenpopulatie waar de deur openstaat voor alle wijkbewoners, in elke fase van hun leven, en waar apothekers, huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, tandartsen en een breed netwerk van zorgspecialisten samenwerken om zo de beste zorg te kunnen leveren.

Je gaat samenwerken met een vast team collega’s van centrumassistentes waarin samenwerking met andere collega’s binnen het gezondheidscentrum hoog in het vaandel staat!

Wat we bieden

Er wordt jou een salaris conform CAO Huisartsenzorg aangeboden, maar misschien wel nóg belangrijker : een leuk en enthousiast team van centrumassistentes en de ruimte om te groeien in je vak.

Je nieuwe collega's kunnen niet wachten om met je te gaan werken!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier