Calculator
TECHNICHE bv "building careers"
Rotterdam, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Zelfstandig Calculator gezocht

Zelfstandig calculator gezocht voor vooraanstaand gevelconstructiebureau. Dit gevelconstructiebureau doet alles van engineering, productie tot montage van metalen gevelbekleding.

Wil jij werken aan grote, spraakmakende en uitdagende projecten? Solliciteer dan direct! TECHNICHE "building careers" is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak.

Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière. Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer : 010 - 766 1000.

Calculeren van zeer diverse projecten in de gevelbekleding; Contact en overleg met opdrachtgevers, architecten en aannemers.

Functieeisen

Werkervaring : 2- 5 jaar

Vereisten : MBO Bouwkunde; Zelfstandig; Verantwoordelijk; Affiniteit met staal; Unieke persoonlijkheid; Fingerspitzengefühl voor prijzen in de markt.

Opleidingsniveau : MBO Bouwkunde

Duur : Vast

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier