Full Stack Engineer B2B
NN Group
The Hague, Netherlands
2 dagen geleden

Devops Applications

Met jouw brede kennis van tools, technieken en programmeertalen breng jij de user experience van onze klanten bij Customer & Commerce naar een nóg hoger niveau.

Deze IT-baan waarbij jij het meest klantvriendelijk platform creëert, biedt je een salaris van maximaal € 5.095,20 per maand.

Jouw impact als Full Stack Developer bij NN

De hosting van ons centrale portaal en het app platform is bij jou in goede handen. Je bouwt er verder aan en onderhoudt het.

Zo kunnen de DevOps-team in de business decentraal werken. Jij maakt impact door state of the art automatisering en de verdere ontwikkeling en optimalisatie van API’s.

Samen met je DevOps-collega’s zorg je dat de verbinding tussen onze back-endsystemen en de portals en apps optimaal is. Daardoor ben je ook in staat om de user experience nog persoonlijker te maken.

Jij houdt van die complete stack; van ontwerpen en bouwen tot testen, monitoren en loggen. Je neemt graag nieuwe initiatieven.

De end-to-end omgeving geeft jou dan ook energie, waarmee je vervolgens de stakeholders in de hele organisatie benadert.

Wat je gaat doen

 • Goede oplossingen bieden om de digitale B2B klantervaring en de ervaring van intermediairs te optimaliseren
 • De best mogelijke architectuuroplossing creëren
 • Je verbetert de Agile en DevOps skills van je collega’s
 • Met wie je werkt

  Als Full Stack Developer zit je binnen ons domein IT. Wij leveren een betrouwbare IT-backbone voor alle processen, systemen en kanalen waar Customer & Commerce verantwoordelijk voor is.

  En daar kan heel NN op rekenen. Onze hele afdeling Customer & Commerce bestaat uit 6 domeinen met daaronder 26 end-to-end-teams en 6 competence teams.

  Samen met jouw end-to-end-team bepaal je de dagelijkse prioriteiten, werkafspraken, het stakeholdermanagement, hoe jullie de budgetten besteden, enz.

  Dit doen we op een Agile manier, in samenwerking met een Product Owner en een Scrum Master. Dit is dé omgeving om jezelf uit te dagen, initiatieven te nemen, je steeds verder te ontwikkelen en zo de beste resultaten te bereiken.

  Wat je meebrengt

  Je expertise als Developer is breed en je hebt een scherpe focus op de klanttevredenheid. Je volgt de ontwikkelingen in de technologie op de voet en deelt dit ook met je collega’s. Je hebt ook :

 • Minimaal 3 jaar ervaring als Full Stack Developer
 • Kennis van JavaScript en NodeJS
 • Kennis van AWS en OPS zou ook heel mooi zijn
 • Een flinke dosis zelfreflectie en hulpvaardigheid
 • Blijf je ontwikkelen

  Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens.

  Wij helpen je hierbij met :

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen
 • Over NN

  Wij helpen mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. De wereld waarin we leven mag dan veranderen, wat er echt toe doet voor mensen, blijft hetzelfde.

  Familie, vrienden, liefde, gezondheid, thuis en werk natuurlijk ook. Met jouw inzet maken we onze dienstverlening persoonlijker en relevanter.

  Zo kunnen we als organisatie echt het verschil maken vanuit al onze merken : Nationale-Nederlanden, NN Investment Partners, ABN AMRO Verzekeringen, Movir, AZL, BeFrank, Zicht en OHRA.

  Arbeidsvoorwaarden die bij jou passen

  Jij bent meer dan alleen een collega en dat snappen we bij NN heel goed. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij.

  Wij stellen jou in staat arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn en aansluiten bij jouw privésituatie.

  Denk aan het bijkopen van vakantiedagen, flexibele werktijden of 4x9 uur werken. Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten.

  Je krijgt van ons een NS-Business Card, waarmee je niet alleen snel en gemakkelijk naar kantoor reist, maar ook onbeperkt door heel Nederland, zeven dagen per week.

  Vanwege het coronavirus werken alle NN-collega’s op dit moment volledig digitaal en vanuit huis. Het is op dit moment ook nog niet duidelijk wanneer we weer op kantoor kunnen werken.

  De officiële standplaats voor deze functie is Den Haag.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

  Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

  Solliciteer direct!

  Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Marije Ledeboer (Recruiter) via 0622908463 of via marije.ledeboer nn-group.com

  Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van NN en we staan niet open voor interim / freelance opdrachten en / of kandidaten of acquisitie door bureaus.

  Alvast bedankt voor uw begrip.

  Solliciteer Bewaar vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier