Productieplanner
BNP Paribas Cardif Levensverzekeringen N.V.
Oosterhout, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

BNP Paribas Cardif zoekt een CoördinatorServicedesk Ben jij een ster in het helpen van collega’s bij ICTproblemen? Ben je een servicegerichte en gedreven collega?

Kun jemulti-tasken door het ene moment operationeel bezig te zijn entegelijkertijd het overzicht te bewaren? En wil je graag werkenvoor een internationale verzekeraar?

Dan ben jij onze nieuweCoördinator Servicedesk. Wat je bij ons doet Jij bent hetaanspreekpunt voor (internationale) collega’s en voert zowel eersteals tweedelijns support taken uit binnen de geautomatiseerdewerkomgeving.

Maar wat doe je dan concreet de hele dag?Bijvoorbeeld : Je controleert in ServiceNow of alle binnengekomenmeldingen zijn opgepakt en checkt of het halen van de afgesprokendeadline niet in gevaar komt.

Waar nodig neem je contact op met debehandelaar. Volgende week begint een nieuwe collega, je zorgtervoor dat de nieuwe werkplek, applicatierechten en mobieleapparatuur helemaal klaar zijn voor een soepele start.

Vervolgenswerk je de CMDB bij. Je ontvangt een incident melding viaServiceNow. De printer op de 1 ste verdieping loopt vast.

Je zoektuit waar het aan ligt en helpt dit op te lossen. Een collega beltje dat hij niet meer kan inloggen in zijn systeem.

Je checkt derechten en maakt een nieuw wachtwoord voor hem aan. Aan het eindevan de werkdag maak je die ene werkinstructie voor die aangepasteapplicatie nog even af en zet je deze in de kennisboom.

Zo hebbenook je collega’s snel actuele informatie voor handen. En uiteraardis er altijd overal ruimte voor verbetering. Dus ook bij ons! Jijhelpt ons daarbij, zodat wij onze dienstverlening naar een steedshoger niveau kunnen tillen.

Waarom dat zo leuk is De Servicedeskis vaak de eerste schakel voor de IT dienstverlening en hetgrootste gedeelte van het (interne) klantcontact verloopt via ditteam.

Het is daarmee het visitekaartje van de IT afdeling. Alscoördinator ben jij het voornaamste aanspreekpunt van deServicedesk, heb je contact met iedereen in de organisatie en werkje nauw samen met de IT-collega’s om de dienstverlening zo soepelmogelijk te laten verlopen.

In deze rol ben je verantwoordelijkvoor het gehele proces van meldingen van begin tot ;, aldus jenieuwe manager, Richard Verpaalen.

Wat je daarvoor nodig hebt Jebent in ieder geval gedreven, positief, klantvriendelijk enservicegericht. Maar ook : Heb je een afgeronde ICT opleiding,minimaal op MBO-4 niveau Heb je minimaal 3 jaar ervaring in hetaansturen van een team en heb je 4 jaar ervaring met het werken bijeen IT Servicedesk.

Ben je in het bezit van de ITIL Foundationcertificering. Heb je goede kennis van en ervaring met helpdesktools, bij voorkeur ServiceNow .

Ben je in staat om : de (interne)klant goed te woord te staan, complexe ICT-zaken begrijpelijk uitte leggen, snel het probleem achter een vraagstuk te achterhalen enmee te denken bij nieuwe uitdagingen en kom je proactief met nieuweideeën.

Zou het helemaal mooi zijn als je ook nog eens de Microsoft70-698 certificering hebt. Beheers je de Nederlandse en Engelsetaal in woord en geschrift.

Waar je terechtkomt In Oosterhout, bijverzekeraar BNP Paribas Cardif. We zijn het verzekeringsonderdeelvan de groep BNP Paribas.

BNP Paribas Cardif is in 36 landenvertegenwoordigd en ons hoofdkantoor zit in Parijs. In Nederlandbieden we verzekeringen aan die onze klanten beschermen tegen definanciële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid enoverlijden.

We werken hier met ongeveer 115 medewerkers. Je komtterecht op de afdeling ICT, waar 30 collega’s met smart op jezitten te wachten.

Binnen deze afdeling hebben we vijf teams : Business Change Management, Software Development & Test,Functioneel Applicatiebeheer, Technisch & Infrastructuur beheeren jouw nieuwe team : Servicedesk.

Wat je van ons krijgt Wij willenhet beste uit jou halen en dus ook het beste geven. Wij vinden hetbelangrijk dat jij je blijft ontwikkelen.

Niet alleen om te zorgendat je vakinhoudelijk op de hoogte blijft, maar vooral om jouwtalenten en competenties te stimuleren.

Daarom bieden we joumogelijkheden om te leren en te groeien, zowel op persoonlijk alsop professioneel vlak. Je gaat fulltime aan de slag : 38 uur in deweek.

Je krijgt van ons : Een salaris in salarisschaal 12. Eenprachtige rol op IT gebied. Een salaris dat past binnen de markt.

Een dertiende maand en 8% vakantiegeld. De mogelijkheid omopleidingen te volgen of naar een interessant tech-congres te gaan.

De mogelijkheid om deel te nemen aan een vitaliteitsprogramma. 26vakantiedagen en de optie om vakantiedagen bij te kopen.

Eenbijdrage aan je pensioen. De mogelijkheid om deel te nemen aan onzecollectieve zorgverzekering en ongevallenverzekering.

Gratisdeelname aan de WIA-hiaatverzekering. En natuurlijk dagelijkslekkere koffie en een open en plezierige werksfeer. Hoe je bij onskomt werken Je laat ons weten dat je geïnteresseerd bent dooronline te solliciteren via .

Ben jij enthousiast en zijn wij datook? Houd er dan rekening mee dat we een pre-emloymentscreeninguitvoeren voordat je aan de slag kunt Heb je vragen?

Dan kun jecontact opnemen met Lauren Vos op telefoonnummer 0162-486015. Ofstuur een e-mail naar Een spontaan aanbod van een externeorganisatie om ons te helpen een geschikte kandidaat te zoeken, isniet nodig.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier