elektromonteur
Get Work
Dronten, NL
3 dagen geleden

Werken met kabels, schakelaars en spanning, het is voor jou een peulenschil. Geef jou als ervaren elektromonteur een gereedschapskist met de juiste tools en je weet precies waar je moet beginnen.

Je bent verantwoordelijk voor elektrotechnische werkzaamheden die verricht moeten worden. Je werkgebied is heel Nederland.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature elektromonteur in Dronten (onder andere) rekenen op : - Een vaste baan.

 • Een salaris tussen de €2600,- en €2900,- bruto per maand (conform cao bouw)
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Jouw werkplek als elektromonteur in Dronten

  Als elektromonteur versterk je een erg gezellig en zeer gezond bedrijf in Dronten. Jouw toekomstige collega s verwelkomen je hier met open armen.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de elektromonteur bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Heb jij al zin om deze vacature als elektromonteur in Dronten te vervullen? Dat kan als je beschikt over : - Ervaring in de elektrotechniek.

 • Tenminste een vmbo-basisopleiding, in een technische richting.
 • Een rijbewijs B.
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een (t)huis in Dronten of in de omgeving van Dronten, bijvoorbeeld in Biddinghuizen, Swifterbant, Kampen, Elburg of Lelystad.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature elektromonteur in Baarn is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier