Manager Transaction Services
Mazars
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving + wat bieden we

Haal jij, net als wij, je motivatie uit een grondige due dilligence, waarbij je inzicht geeft over de waarde van bedrijven aan kopers, verkopers en investeerders?

Dan is de functie van Manager Transaction Services bij Mazars Rotterdam op jouw lijf geschreven.

Als Manager Transaction Services val je onder de afdeling Financial Advisory Services (FAS), een praktijk die zich bezig houdt met waarderingen, litigation support en het uitvoeren van due diligence onderzoeken in het kader van fusies en overnames.

Als Manager Transaction Services ondersteun en adviseer jij onze cliënten door een gedegen inzicht te geven in de waarde van een organisatie.

Je werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit.

Je werkt in een compact team met korte lijnen en zult direct onder de begeleiding van de partner werken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten en het team.

Je maakt gebruik van je analytisch vermogen, projectmanagement vaardigheden en creativiteit.

Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, advocaten en rechtbanken. We vragen je in deze functie om ondernemerschap te tonen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei en positionering van onze FAS praktijk.

We groeien namelijk behoorlijk en willen deze groei graag continueren!

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s.

Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden.

Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Wie ben jij?

 • Een afgerond wo master opleiding, aangevuld met relevante vervolgopleidingen.
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring
 • Communicatief vaardig proactief en een echte teamplayer
 • Je bent integer en maatschappelijk betrokken
 • Professioneel kritische houding en ambitieus
 • Je haalt energie uit het leveren van praktische adviezen aan een diversiteit van klanten
 • Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon via tel. 088 277 1452.

  Nederland, Rotterdam

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier