Procesoperator 5 ploegen
Synsel Operators
Haarlem, Noord-Holland, Nederlands
6 dagen geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio HaarlemDit productiebedrijf maakt onderdeel uit van een grotere groep dat wereldwijd actief is.
 • Deze productieplant dat onderdeel is van de unit Benelux en is één van de vijf productielocaties. Dit bedrijf kenmerkt zich door een dynamische en informele werksfeer waar samenwerken en (persoonlijke) ontwikkeling centraal staan.

  Zo wordt er op de Academy gekeken naar welke opleidingen en trainingen het beste bij je past en wordt gekeken naar een algehele situatie waar dit bedrijf een goede werkgever wil zijn voor haar medewerkers.

  Produceren gebeurt met een state-of-the-art hightech machinepark waar er in hoge efficiëntie gewerkt wordt. Op deze manierkom je in aanraking met de nieuwste technologieën.

  Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en er wordt altijd gekeken naar verbetering en vernieuwing binnen het productieproces.

  Werken bij dit bedrijf betekend werken in een bedrijf waar er efficiënt, veilig, verantwoord en vooral plezierig gewerkt wordt!*Functie-inhoud : *Als Procesoperator 5 ploegen ben je verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van de machines en productielijnen zodat het productieproces te allen tijden goed verloopt.

  Daarnaast houd je je bezig met : * het bespreken van resultaten, storingen en andere bijzonderheden aan jouw productielijn* het toezien op de machines of ze op de juiste manier werken* het controleren van de specificatie van het product* het ombouwen en afstellen van de machines*Functie-eisen : *Als Procesoperator breng je het volgende mee : * je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van procestechniek, Vapro A / B of Algemene Operationele Techniek (AOT)* je hebt ervaring in een functie als Operator* je bent kwaliteitsbewust en draagt graag bij aan verbetertrajecten* bereidheid voor het werken in een 5 ploegensysteem* je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift*Wij bieden : *Je krijgt als Procesoperator 5 ploegen een uitdagende en afwisselende functie waarbij je ook veel verantwoordelijkheid hebt.

  Daarnaast krijg je het volgende : * een all-in salaris tussen de € 2.450,- en € 3.700,- per maand, inclusief ploegentoeslag* een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband* goede toeslagen voor het werken in een ploegensysteem* de mogelijkheid voor het volgen van aanvullende opleidingen of cursussen* een open, informeel en persoonlijke organisatie waar de werknemer centraal staat* veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen een leuk team* een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid met veel waardering voor je werk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier