Ops Engineer
de Rechtspraak
Uniceflaan 1 Utrecht
2 dagen geleden

Wat doe je als

Ops Engineer bij IVO Rechtspraak?

In feite ben je als Ops Engineer de brug tussen beheer en softwareontwikkeling waarbij de nadruk in deze functie op beheer ligt.

Je zorgt dat onze developers schaalbare en betrouwbare applicaties bouwen, met de nieuwste technologieën én een DevOps-aanpak.

Daarbij kijk je proactief naar beheer. Wat kun je automatiseren? Beter, veiliger en efficiënter maken? Haal je creativiteit dus maar uit de kast!

Hoe je werk eruitziet

Je gaat aan de slag bij onze afdeling Digitale Toegankelijkheid. Daar ontwikkelen we belangrijke toepassingen als Rechtspraak.

nl, webapplicaties voor digitaal procederen, API’s en S2S-services. Dat doen we in teams, met verschillende soorten engineers en mensen uit de business’.

Security, privacy, CI / CD, normaliseren van de technology stack, machine learning, codekwaliteit, Jij zorgt dat de ontwikkelaars in jouw team het allemaal op de juiste manier toepassen.

Spannend? Absoluut! Uitdagend? Ook dat! Want de servicelevels van onze diensten mogen niet in gevaar komen. En daar speel jij een grote rol in.

Eenvoudig en simpel : dat zijn de sleutelwoorden bij alles wat je doet. Of het nu gaat om code, systemen of architectuur.

Herken jij je in uitspraken als wisdom of production, operations is a software engineering problem’ of automate everything’? Solliciteren dan!

Wat we je bieden

Om te beginnen een leuke, informele werksfeer. We houden de lijnen graag kort! En je arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld volgens de .

Wat belangrijke punten op een rij :

 • Je salaris is maximaal € 5039,- op basis van 36-urige werkweek. Je zit in schaal 11.
 • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,37% over je salaris (max. € 824,- bruto per maand). Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Je kunt dit budget bijvoorbeeld laten uitkeren of in vrije dagen omzetten.

 • Je houdt werk en privé prima in balans, bijvoorbeeld met de mogelijkheid van 4 9 uur, thuis werken of ouderschapsverlof.
 • Je krijgt 144 vakantie- en 21,6 IKB-uren op basis van een 36-urige werkweek. Dat zijn minimaal 20 vakantiedagen.
 • Binnen de IVO academie krijg je alle ruimte om je vakkennis en persoonlijke skills te ontwikkelen.
 • Bij IVO Rechtspraak stimuleren we reizen met het OV! Je krijgt een OV-chipkaart waarmee je gratis voor je werk reist.
 • Ga je liever met de fiets? Je kunt een bijdrage van € 500,- krijgen voor het kopen van een fiets, inclusief accessoires.
 • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Deze zullen we, bij goed functioneren, omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je .

  Wat we van je vragen

  Dit zijn de dingen waar je volgens het ideaalplaatje aan voldoet :

 • Je hebt een hbo- of wo-studie met een sterke IT-component gedaan of relevante werkervaring
 • Je hebt ervaring als operations engineer en code-analyse of als software engineer met een flinke beheercomponent en kent je web fundamentals’
 • Ervaring met .NET MVC, .NET core en Angular is een pré
 • Kom je bij ons werken, dan vragen we ook altijd een Verklaring Omtrent Gedrag.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier