Young professionals zakelijk bankieren traineeship
Manpower
Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : Jobbird

Heb jij altijd al een grote affiniteit gehad met cijfers of heb jij interesse in werken in de financiële dienstverlening of in het verzekeringswezen?

Ambieer jij een carrière in deze sector, maar weet jij niet waar te beginnen? Aan de slag als hypotheek adviseur, debiteurenbeheerder of verdiep jij je liever in riskmanagement?

Wees gerust, Manpower helpt jou op weg!

Onze opdrachtgever begrijpt jou en helpt jou graag op weg met dit traineeship in de financiële- of verzekeringswereld. Beginnen bij de basis, specialiseren en uiteindelijk de functie bemachtigen die jij wilt uitvoeren en waar jij gewoon het beste in bent! Lees snel verder, wij vertellen je graag meer!

Hoe ziet dit traineeship er dan uit?

Dit traineeship duurt 18 maanden en jouw ontwikkeling staat continu centraal. Met de juiste motivatie en begeleiding heb jij alle tools om het beste in jezelf naar boven te halen.

Jij krijgt een persoonlijke coach die jou zal begeleiden om je doelen te behalen.

Wanneer jij aan de slag gaat als young professional banking begin jij aan het opleidingstraject waar jij theorie en de praktijk gaat combineren.

Allereerst begin jij met het behalen van je Wft-basiscertificaat behalen, deze behaal jij binnen ongeveer 4 weken. Dit certificaat is vanaf 1 januari 2017 verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult.

Er is een grote vraag naar medewerkers die in het bezit zijn van een Wft-certificaat, dus als jij deze hebt behaald heb je al een streepje voor!

Na het behalen van je Wft-basiscertificaat, gaat het echte werk beginnen. Jij bepaalt zelf welke rol jij wil gaan vervullen, wij zorgen ervoor dat jij hier zo goed mogelijk in opgeleid wordt.

Dit ga jij doen door middel van werken en leren bij een opdrachtgever. Jij krijgt een ondersteunende en adviserende rol waarbij je te maken krijgt met diensten als verzekeren, financieren, betalen en sparen.

Het is wel belangrijk om te beseffen dat jij op den duur meerdere Wft-certificaten dient te behalen. Welke certificaten dit precies zijn, is afhankelijk van de richting die jij op wilt.

Middels coaching kan jij bepalen welke kant in de financiële sector jij op wilt. Weet jij nog niet welke kant je op wilt?

Jij kunt verschillende opdrachten uitvoeren om erachter te komen waar jij goed in bent.

Vaardigheden

 • Minimaal een hbo of wo-diploma in het bezit of bent bezig met het afronden van je opleiding
 • Grote drive om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met financiën
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Heb jij een diploma van de opleiding Financiel services management, enige werkering en meerdere Wft-certificaten? Dan start je op een salaris van 2.200 euro bruto!

  Bij voorkeur ...

 • heb jij stage- of werkervaring opgedaan in de financiële sector of bij een verzekeringsmaatschappij
 • ben jij woonachtig in of in de buurt van Utrecht, bijvoorbeeld in Hilversum, Amsterdam of Amersfoort
 • Er zijn verschillende momenten om te starten. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag wanneer jij zo snel mogelijk kan beginnen.

  Bekijk hieronder hoe je kunt solliciteren :

 • Online solliciteren via de button : solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in Nijmegen
 • Over de werkgever

  Jij volgt het traineeship bij onze opdrachtgever, waar jij direct op contract gaat. Tijdens het traineeship word jij gedetacheerd naar verzekeringsmaatschappijen of financiële opdrachtgevers voor een interim opdracht.

  De opdrachtgever heeft een breed portfolio aan klanten waar jij gedetacheerd kunt worden. Jij kunt tijdens het traineeship verschillende opdrachten uitvoeren, dit is afhankelijk van jouw ambities maar jij kunt er ook voor kiezen om het volledige traject bij één opdrachtgever te doorlopen.

  Het bedrijf streeft ernaar om een opdracht met een maximale reistijd van 1 uur voor jou te vinden. Meer informatie over de opdrachtgever en de mogelijke klanten geven wij jou graag in een persoonlijk gesprek!

  Jij gaat in principe 36 uur per week aan de slag en zal werken van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. In overleg is het mogelijk om 32 uur of zelfs 24 uur per week te werken.

  Dit krijg je

  Gedurende 18 maanden opgeleid worden om te starten als young professional in opleiding en vervolgens als interim professional aan de slag te gaan!

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Bruto startsalaris van 2.050 euro per maand, maar na het behalen van de benodigde Wft certificaten én 6 maanden gewerkt te hebben ontvang jij 2.150 euro bruto
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km óf NS-businesscard
 • Na 1 jaar dienstverband kun je in aanmerking komen voor een leaseauto
 • Fulltime functie van 36 uur per week (24 of 32 uur per week is bespreekbaar)
 • Focus op jouw ontwikkeling
 • Wanneer jij verschillende trainingen voltooid hebt en jezelf blijft ontwikkelen is het mogelijk snel stappen te maken in het salaris!

  2050,00 bruto per maand

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier