Senior Advisor IT Audit met 100% focus op financial services (Amsterdam)
Ernst & Young Global Limited
Netherlands
5 dagen geleden

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving.

Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

EY is de enige professionele, dienstverlenende organisatie met een afzonderlijke business unit die zich focust op de financiële markt (FSO).

Als je passie hebt om de meest complexe vraagstukken in de financiële sector op te lossen, kom dan werken binnen het dynamische FSO-team!

De omgeving van organisaties is sterk aan verandering onderhevig, door globalisering en technologische ontwikkelingen. EY Advisory begeleidt organisaties hierin.

Binnen Advisory werken gespecialiseerde adviseurs in verschillende disciplines; van strategieontwikkeling tot strategie executie binnen alle bedrijfskundige kolommen en in verschillende sectoren.

Onze adviseurs adviseren op C-level bij Fortune top 500 bedrijven o.a. op het gebied van IT, Supply Chain, Operational Effectiveness, Finance, Actuarial Services, Technology, Risk en Transactions.

Wat je bij ons kunt verwachten een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

 • We ondersteunen organisaties in complexe transformaties (of delen daarvan) is de kern van waaruit EY Financial Services Advisory veel waarde kan toevoegen.
 • Onze diepgaande kennis op alle relevante gebieden zoals actuarieel, risk, processen, IT, organisatie, governance, cultuur en vaardigheden.
 • Wij zijn meer de partner met externe kennis, kunde, ervaring en drive die deze actief inzet en overdraagt in het transformatie proces.

 • Wij laten de klant zelf de trotse eigenaar zijn van de succesvolle verandering. Daarom kunnen wij als een partner in business’ transformatieprojecten uitvoeren vanuit onze specialismen.
 • Wat je meebrengt vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een HBO en / of academische achtergrond, variërend van informatica en bestuurlijke informatiekunde tot (technische)bedrijfskunde, accountancy en bedrijfseconomie.
 • Bij voorkeur aangevuld met een postacademische opleiding (RE).

 • Je hebt skills in een combinatie van vakkennis, creativiteit en communicatief vermogen en je hebt gevoel voor wat in organisaties leeft.
 • Tevens ben je een volwaardige gesprekspartner van het topmanagement.

 • Verder beheers je het Nederlands en Engels uitstekend, beschik je over aantoonbare commerciële vaardigheden en ambieer je een internationale functie.
 • Wat wij je bieden een inspirerende werkomgeving

  Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling.

  Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je :

 • Wij bieden jou aansprekende carrière mogelijkheden dankzij individuele ondersteuning en aandacht, deelname aan uitdagende projecten en een sterk EY netwerk.
 • Maak deel uit van internationale projecten door ons wereldwijde netwerk en werk samen in multiculturele teams.
 • Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten.
 • Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

  Word onderdeel van ons highest performing team!

  Heb je vragen, neem dan contact op met Sonia de Graaf via +31(0)6 1534 9164 of via email sonia.de.graaf nl.ey.com

  Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in : controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier