Production Supervisor
Personal Selection
Leerdam, NL
1 dag geleden

Wil jij een mooie bijdrage leveren aan de productie van nutritionele voedingsrepen die dagelijks door miljoenen consumenten worden afgenomen en ben je sterk in het sturen op kwaliteit?

Wij zoeken voor 40 uur in Leerdam een Production Supervisor die samen met onze opdrachtgever gaat zorgen voor een goedlopende productielijn, waarbij je sterk let op kwaliteit en daar dusdanig op kunt sturen.

Je zal direct voor een jaar in dienst treden bij de werkgever en niet gedetacheerd worden.

null

Hoe ziet je week er uit?

In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over twee tot drie ploegen / productielijnen. Je zorgt ervoor (als motivator en coach) dat jij met jouw team de meest optimale productie output realiseert en je let hierbij sterk op de geldende kwaliteitsnormen.

Dit doe je door kwaliteit en kwantiteit nooit uit het oog te verliezen en om die reden zal je verbeterprojecten moeten te initiëren of deel zullen nemen aan dergelijke projecten.

Je gaat dus consequent en proactief op zoek naar procesverbeteringen. Je valt onder de supervisie van de Plant Manager en zal aan deze persoon rapporteren.

Als Production Supervisor draai je mee in de 2 tot 3 ploegendiensten, waar een ploeg bestaat uit ongeveer 15 medewerkers.

Wat bieden wij jou?

 • Dynamische baan in een leuk en enthousiast team
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een bruto salaris van €3.250 tot max. €4.120, een vaste eindejaarsuitkering ter hoogte van 3% en een zeer gunstige pensioenpremie regeling.
 • Wie zijn wij?

  Onze partner is een internationaal opererende, succesvolle en toonaangevende producent van nutritionele voedingsrepen. Zij onderscheiden zich daarbij door een hoge graad van expertise op het gebied van exclusieve receptuur voor o.

  a. dieet-, sport- en functionele food-repen. Het afgelopen jaar hebben meerdere technische professionals via ons hun nieuwe werkplek weten te vinden bij dit bedrijf.

  Want : door onze persoonlijke aanpak en het feit dat wij altijd stand-by staan voor de sollicitanten, zorgen wij ervoor dat de match die gemaakt wordt ook blijvend is!

  Dus :

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur ons dan je cv met daarin duidelijk je telefoonnummer vermeld en wij nemen contact met je op! Voor meer vragen kun je ons bellen op 079 3031001 of mailen naar kevin ps-recruitment.nl.

  Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..

 • Ervaring heeft met leidinggeven en mensen kan coachen;
 • Nauwkeurig is en daarnaast beschikt over analytische vaardigheden, die je kunt toepassen binnen de productieomgeving en de kwaliteitssystemen;
 • Het leuk vindt om met verschillende culturen te werken en daarom ook Engels kan schrijven en spreken.
 • Wat verwachten wij dat je hebt?

 • Een MBO+ diploma, bij voorkeur richting techniek of levensmiddelentechnologie;
 • Het vermogen om in een hectische omgeving het overzicht te behouden en de juiste prioriteiten te weten te stellen
 • Een procesmatig inzicht, dat je in kunt zetten om bestaande processen te verbeteren.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier