Ketenverpleegkundige
Curamare
Middelharnis, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Om kwalitatief goede en verantwoorde zorg of dienstverlening te kunnen leveren is voldoende en goed opgeleid personeel nodig.

Wij willen de krachten in onze organisatie bundelen om dit verder vorm te geven. Hoe gaan wij dit doen? Daar kom jij aan te pas! De ketenverpleegkundige is de schakel tussen de verschillende soorten zorg die wij aanbieden.

Je speelt een rol in de zachte landing van de patiënt, indien deze zich beweegt binnen de keten. Jij bent een echte pionier, je hebt een ondernemende instelling en je vindt het leuk om mee te bewegen in de verschillende disciplines.

Omdat ketenzorg binnen CuraMare in ontwikkeling is heb jij een actieve bijdrage in het meedenken over vormgeving en optimalisatie van de zorgpaden binnen de ketenzorg.

Na het volgen van het opleidingstraject heb je kennis van de verschillende typen zorgverlening en je weet hier verbinding te maken en bruggen te bouwen.

Tijdens het traject geven wij je de ondersteuning in jouw ontwikkeling van basis verpleegkundige naar een ketenverpleegkundige.

Als allround verpleegkundige ben je inzetbaar op én heb je kennis van de verschillende typen zorgverlening in de keten. Dit doen we door je de gelegenheid te geven om ervaring op te doen binnen de verschillende disciplines.

Wij gaan het opleidingstraject met je aan voor de duur van 24 maanden. De 24 maanden kunnen worden opgesplitst in drie perioden van acht maanden waarbij je 8 maanden in het ziekenhuis, 8 maanden in de ouderenzorg en 8 maanden in de thuiszorg gaat werken.

Naast de studie werk je aan een project met andere trainees over een actueel vraagstuk van de organisatie gericht op de ketenzorg.

Hier hoor je zo snel mogelijk meer over. Kortom een nieuwe en uitdagende functie waar je graag meer over willen vertellen!

 • bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 en je hebt minimaal 1 jaar werkervaring.
 • bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • bent flexibel, je houdt van afwisseling in je werk en je toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen.
 • gaat voor kwaliteit en resultaat en weet dit uit te dragen in je functie.
 • beschikt over een goed empathisch vermogen.
 • werkt zelfstandig, maar maakt wel onderdeel uit van een team.
 • bieden een contract voor 24 maanden gedurende het opleidingstraject. Bij goed functioneren en positief doorlopen van de opleiding bieden we je een vast contract.
 • bieden een salaris (FG 45, na diplomering FG 50) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
 • Heb je vragen?

  Neem dan contact op met met Lenneke Nienhuis, teamleider opleiding & ontwikkeling, 06-22941130.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag voor 9 juni.

  Waar kom je te werken?

 • CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden;
 • deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

  Solliciteer

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Deel de vacature via : Medewerker aan het woord

  Medewerker aan het woord

  De dynamiek op de SEH maakt mijn werk zo uitdagend.

  Manon Koolen leerling verpleegkundige SEH

  Verpleging en verzorging Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier