Shopmedewerker (oproepcontract)
Rituals
Almere
14 uur geleden

SHOP MEDEWERKER ALMERE

DOEL VAN DE FUNCTIE

Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en ons merk ten volle ervaart! Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door iedere dag een unieke beleving te creëren voor zowel de klant als je collega’s.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van verkoop en klantervaring te overtreffen.
 • Je zorgt ervoor dat de shop er altijd op-en-top uit ziet en dat de schappen zijn aangevuld.
 • Je levert excellente service aan onze klanten en handelt hierin volgens het Rituals DNA
 • Je rapporteert aan de (Assistant) Shop Manager.
 • Voor jou als Shopmedewerker is er een belangrijke commerciële rol in onze shop weggelegd. Je laat onze klanten zien hoe je met weinig moeite een geluksmoment kunt creëren.

  Zo help je de klanten altijd op een vriendelijke manier, met aandacht en met een glimlach. Jij vertelt de klanten onder het genot van een kopje Rituals thee ons verhaal en dat van onze Rituelen.

  Je maakt contact en laat de klanten producten ervaren bij het water-eiland, waarmee je een unieke ervaring creëert. Ook ben jij degene die ervoor zorgt dat de shop er netjes en verzorgd uitziet, zodat onze klanten onze slow-down’ filosofie ook écht ervaren.

  Je vult hierbij op tijd het wisselende productaanbod aan en zorgt dat onze klanten nooit voor een leeg schap komen te staan.

  Kortom : Jij bent een stijlvolle, servicegerichte en enthousiaste aanwinst voor het shopteam van Rituals!

  WAT BRENG JIJ MEE?

 • De juiste dosis commercie! Jij begrijpt dat het in de shop draait om verkoop, maar dat klanttevredenheid ons het meeste waard is.
 • Een authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid : jij maakt onze klanten én collega’s blij.
 • Communicatief sterk : je durft lef te tonen en maakt makkelijk contact met anderen.
 • Flexibel inzetbaar : jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.
 • Eerlijkheid : tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

  Dit is onderdeel van de procedure.

  Rituals biedt jou een uitdagende en veelzijdige rol in een jong en enthousiast team. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen.

  Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben we een onboardingprogramma genaamd Get Ritualized’, dit geeft je een vliegende start aan het begin van jouw carrière.

  Daarnaast hebben wij een speciale Rituals Academy, waarin wij verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aanbieden.

  WE ARE RITUALS

  We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

  Wij zijn een global brand sinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden.

  Vandaag de dag zijn er meer dan 730 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

  Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen.

  Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken.

  Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier