Huishoudelijke Hulp Geestelijke Gezondheidszorg
Cordaan-thuisdiensten
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ondersteun kwetsbare thuiswonende Amsterdammers

De Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ) richt zich op sociaal kwetsbare mensen die zorg en / of hulp nodig hebben, maar dit niet krijgen.

Psychische aandoeningen, verslaving, vereenzaming, werkloosheid of financiële problemen kunnen er toe leiden dat mensen steeds dieper wegzakken in een situatie van verkommering of verloedering.

Het kan bijvoorbeeld gaan om vervuiling (waardoor stankoverlast en brandgevaar kan ontstaan), agressief gedrag, vereenzaming en verwaarlozing.

Vandaar dat wij bikkels zoeken die van aanpakken weten! Jouw belangrijkste taken zijn : spullen opruimen, stoffen, stofzuigen en schoonmaken van sanitair en keuken, maar ook was- en strijkwerk.

Ons uitgangspunt is dat je huishoudelijke werkzaamheden waar mogelijk samen met de klant doet.

Maar werken in de thuishulp betekent ook een luisterend oor kunnen bieden. Een kopje koffie met een praatje hoort daarbij.

Zo kom je te weten hoe het echt met iemand gaat. Geen dag is hetzelfde : nieuwe mensen, nieuwe verhalen. Een geduldig karakter komt hierbij goed van pas.

Doordat jij deze Amsterdammers helpt, kunnen zij zelfstandig in hun eigen omgeving blijven wonen. En dat is voor hen onbetaalbaar. Zo doet jouw zorg leven.

Als OGGZ-hulp bij het huishouden heb je :

 • gegarandeerd werk
 • flexibele werktijden
 • belangrijk en dankbaar werk, bij jou in de buurt
 • Wat je krijgt

  Wij bieden je een tijdelijke aanstelling voor 7 maanden met zicht op vast. Een salaris van minimaal €11,34 een uitstekende pensioenregeling, €10,- telefoonkosten, fietstoeslag van € 1,18 en de mogelijkheid om €75,- aan fiets reparaties per jaar de declareren, een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8%, scholingsmogelijkheden.

  Je kunt online onbeperkt trainingen volgen via ons opleidingsplatform GoodHabitz. De leukste manier om meer kennis op te doen in jouw vakgebied of persoonlijke interesses!

  Ben jij iemand met hart voor de zorg? Reageer dan snel!

  Wie je bent

 • Je hebt aantoonbare ervaring als huishoudelijke hulp en wilt doorgroeien of je hebt een bijzondere affiniteit met de doelgroep.
 • Dat houdt in dat je of 1+ jaar ervaring hebt als hulp bij het huishouden of dat je een maatschappelijk gerichte universitaire studie aan het volgen bent zoals bijvoorbeeld sociologie of psychologie.

 • Je hebt kennis van hygiëne en van de meest gebruikte schoonmaakmiddelen en methoden.
 • Je communiceert met tact, hebt geduld en doorzettingsvermogen. Je kunt zeer zelfstandig werken, bent klantvriendelijk en hulpvaardig.
 • Je kunt goed luisteren en begrip tonen maar zeker ook goed grenzen aangeven en bewaken en je komt afspraken altijd na.
 • Je kunt werken volgens de afspraken die met de klant zijn gemaakt en vastgelegd.
 • Je hebt een pc, internet en een mobiele telefoon.
 • Tot slot is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent en in Amsterdam woont, en in het bezit bent van een fiets of bromfiets.
 • Dit is noodzakelijk om van de ene klant naar de andere klant te gaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier