Verpleegkundig Telefonist (M/V)
Werkis
Zorg // Omgeving Hoogeveen, Netherlands
56 minuuten geleden

Functieomschrijving :

Heb jij een passie voor de zorg, kan je omgaan met klantvragen en zoek je werk tijdens de zomerperiode?

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste verzorgenden en verpleegkundigen.

Als verpleegkundig telefonist handel je telefonisch zelfstandig klantvragen af van verschillende opdrachtgevers in de zorg-, welzijns- en wonen sector.

Afhankelijk van je opleiding, ervaring en persoonlijke wensen wordt er gekeken naar het soort werk wat er geboden kan worden.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel of app gerust naar Hilliza van der Linde, Werkis Genemuiden (06 15 68 10 12 / hvdlinde werkis.nl)

 • Je bent bezig met of hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG, MBO-V, HBO-V
 • Werkervaring / stage-ervaring is een pré
 • Woonachtig in omgeving Hoogeveen
 • Minimaal 4 weken beschikbaar (16-28uur p / wk)
 • Je beschikt over een goede typvaardigheid (typediploma) en communicatieve vaardigheden
 • Leave this field blank Voornaam

 • E-mailadres
 • Uw CV in PDF of word Niet verplicht Ik wil op de hoogte blijven van nieuws en vacatures Ik ga akkoord met het
 • Heb je liever dat Werkis contact met jou opneemt? en vul jouw telefoonnummer in.

  Jouw gegevens :

 • Om je in te schrijven bij Werkis, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past.
 • Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv : naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-

  mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen / functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties.

  Werkis heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan Werkis om die (persoons)gegevens te verwerken.

  Alle gegevens zullen door Werkis slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv : burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

  Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld.

  Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren.

  Klik voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier