Onderhoudsmonteur Fire & Security
Koninklijke BAM Groep
Zwaag, Nederland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als Onderhoudsmonteur Brandbeveiliging bij BAM Bouw en Techniek houd je je op klantlocatie vooral bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud aan en reparaties van brandmeld-

en elektrische installaties.

De werkzaamheden voer je uit volgens de bestaande planning. Je signaleert eventuele structurele problemen en rapporteert deze binnen het team aan de juiste persoon.

Je draagt zorgt voor de eventuele materiaalvoorziening en houdt de logboeken nauwkeurig bij.

Omdat we een groot belang hechten aan een integrale dienstverlening, verwachten wij van jou dat je bereid bent om ook andere werkzaamheden uit te voeren die niet direct in je specialisme valt.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Elektrotechniek of Installatietechniek en je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie, waarbij de ervaring in een servicegerichte omgeving een grote pré is.

Wij vinden de tevredenheid van de klant van groot belang. Als persoon ben je daarom klantgericht en resultaatgericht ingesteld.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt met verschillende klantniveaus (technisch en non-technisch) schakelen.

Je bent samenwerkingsgericht, sterk in schriftelijke rapportage en wilt waarde toevoegen aan het team.

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. BAM biedt haar medewerkers een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

BAM biedt medewerkers marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Over ons

BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook.

Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau.

Het team Beheer en Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier