Projectleider Modificaties W
Unica
Hoevelaken
4 dagen geleden

Jouw uitdaging

als Projectleider Modificaties W

Als projectleider Werktuigbouwkunde in de installatietechniek ben je een belangrijke schakel richting onze klanten. Je zorgt dat projecten op rolletjes lopen en dat het werk technisch correct wordt opgeleverd.

Daarnaast ben je ook financieel verantwoordelijk voor het werk dat jij beheert. De projectleider modificaties zorgt ervoor dat de werkzaamheden aan de installaties goed worden volbracht en dat de klant tevreden is.

Dat doe je natuurlijk niet alleen maar met een team van collega's. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van dit team.

Je laat natuurlijk leiderschap zien en hebt het beste met je team voor.

Jouw team

Je gaat werken binnen Unica Building Services Hoevelaken; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie.

Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers. De vestiging Hoevelaken is net als veel andere vestigingen van Unica een innovatieve locatie met veel aandacht voor klant en mens.

Wij geloven erin dat met zorg en aandacht voor onze medewerkers wij in staat zijn om een ultieme klantbeleving te verzorgen.

Dit doen wij met sterk lokaal georiënteerde klantteams die een maximale ontzorging en klanttevredenheid bieden. Veel concepten zijn er in Hoevelakenontwikkeld en via de Unica organisatie uitgerold.

Er werken totaal 100 medewerkers binnen Hoevelaken.

Wat biedt Unica jou?

Het brutomaandsalaris (excl. reistijd en toeslagen) zal op basis van leeftijd en ervaring worden ingeschaald maar ligt tussen de €2.

951,00 tot €4.996,00. Daarnaast heb je ieder jaar recht op 25 verlofdagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Maakt Unica winst, dan profiteren alle medewerkers daar natuurlijk ook van.

Unica heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien, ook middels opleiding. Daarbij biedt Unica jou graag een jaarcontract aan.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Als projectleider werktuigbouwkunde ben je klantvriendelijk, zelfstandig en een teamspeler.

Daarnaast vragen we van jou :

 • Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Relevante werkervaring
 • Gericht op maximale in- en externe klanttevredenheid
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier